≫ 

Uđeš u kafić i umreš od slatkoće zbog čopora koji te dočeka na vratima: Uvek su spremni za maženje i poslastice (FOTO)

Vlasnica kafića, Tančanok Kanavaong, veliki je obožavatelj pasmine jer su korgiji "simpatični i smešni". Iako nije planirala da otvori pseću kafanu, iznenadilo ju je veliko leglo štenaca koji su joj dali ideju

  • 0

U Bangkoku, na Tajlandu, nalazi se kafić u kojem 12 preslatkih korgija dočekuje goste čim otvore vrata. Zove se "Corgi In The Garden" i da, mesto je slatko kako i zvuči. Kafić je vrlo brzo postao popularan među turistima i lokalnim stanovništvom, a to ne bi trebalo da čudi s obzirom na to da zemlja beleži ogroman porast popularnosti ove pasmine, prenosi boredpanda.

Vlasnica kafića, Tančanok Kanavaong, veliki je obožavatelj pasmine jer su korgiji "simpatični i smešni". Iako nije planirala da otvori pseću kafanu, iznenadilo ju je veliko leglo štenaca koji su joj dali ideju.

- Htela sam s drugima da podelim ljubav i sreću. Moji psi su dobili sedam štenaca i broj je rastao, pa smo hteli da podelimo radost s drugima - rekla je vlasnica.

Ne sumnjamo da se svaki gost razveseli čim im u susret dotrči nekoliko malih korgija. Porkčop, Pampkin, Semon, Bin, Bejbikorn i drugi štenci takođe uživaju u pažnji i poslasticama tokom celog dana.

 Međutim, vlasnica pazi da se ne udebljaju, pa trče u vrtu kafića tri puta dnevno.

Kafić (i korgiji) rade šest dana u nedeljno. Takođe, nudi posetiocima jednosatno druženje sa psima, koje košta 11 dolara po osobi. Vlasnica je istakla da takva rutina omogućava da se životinje odmore.

VIDEO: Oni su Boni i Klajd u svetu pasa

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA