Ili požuri ili odosmo sa bebom: Četa retrivera najmlađeg člana povela u šetnju

I psi znaju kada beba treba da se izvede na svež vazduh

  • 2

Proleće je izmamilo ljude napolje, a psi to maksimalno koriste kako bi ih vlasnici vodili u što duže šetnje. Ljubimcima ni malo ne smeta što će sa njima u istraživanje prirode krenuti svi članovi porodice, a koliko su nestrpljivi da krenu u šetnju najbolje govori snimak na kom se vidi kako žele i da guraju kolica sa bebom.

 
 
 
View this post on Instagram
“Walk the dogs, push the stroller... do I have to do everything around here???” - KonoA post shared by Kono + Kylie + Kenai (@kono_in_orlando) on

Jedna mama sa Floride usnimila je trenutak u kom jedan od tri njena psa spremno čekaju pokret sa sve šapicama na kolicima u kojima beba mirno spava.

Njihovo srećne njuške kao da vlasnici govore: "Mama, požuri, ili mi odosmo sami sa bebom".

Video: Zbog načina na koji ga njegov zlatni retriver budi svakog jutra, ne može da nađe devojku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marijana

    11. jun 2020 | 14:36

    Psi su duse najcistije .Obozavam ih.Imala sam rotvajlerku koja je isto tako dok moja bratanica spava u kolicima , sedi pored i ne dozvoljava niko da pridje bebi.Kasnije kada je beba stasala vukla je za usi svasta jos a ona uzivala.Jedva smo preboleli kada je uginula.Sada imam samojeda i udomila sam jos dve lutalice.Da ne zivim sa namcorima u dvoristu udomila bi jos najmanje 10 tih divnih stvorenja.Bas me raznezio ovaj snimak.Ulepsa mi dan.

  • ❤️❤️❤️

    13. jun 2020 | 15:36

    Preslatki su , duse , najbolji I najverniji prijatelji ! Obozavam ih .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA