Ova 4 horoskopska znaka su NEZASITI U SEKSU! Da li ste i vi među njima?

Neki horoskopski znakovi definitivno imaju veću želju za seksom od drugih. Saznajte ko je nezasit u seksu, a ko u večitoj potrazi za ljubavlju

  • 43

Svi ljudi vole seks i mnogi od njih iskoristiće svaku priliku za uživanje, ali ova četiri horoskopska znaka se razlikuju od drugih po tome koliko su, svaki na svoj način, nezasiti u seksu.

Blizanci

Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole da imaju različite opcije. Radoznali i uvek voljni da naprave korak dalje u onome što ih zanima, osobe rođene pod ovim znakom spremne su da urade sve kako bi proširili i svoje seksualno umeće - čak i uz rizik da unište svoju vezu. Blizanci su retko zadovoljni i neprestano traže novu zabavu i načine da zadovolje sebe i svoje partnere. Zbog svoje ogromne razoznalosti, spadaju među znakove koji su nezasiti u seksu.

Strelac

Kada je Strelac u pitanju, njegov libido teško je zadovoljiti. Najdivljiji među zvezdama, Strelac voli da bude slobodan i prati svoje strasti, ne poznajući granice i prepreke. Kao i Blizanci, strastveni Strelci neće se žaliti ako u imeniku imaju i nekoliko brojeva potencijalnih ljubavnika dostupnih u svako doba.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ribe

Iako mirni i osećajni, i Ribe pronalaze svoje mesto na ovoj listi. Oni rođeni u znaku Ribe obožavaju male izlete, a seks je neretko jedan od njih. Štaviše, kada su u pitanju seksualne fantazije, ove su osobe pravi stručnjaci, pa će često poljubiti i previše žaba pre nego što pronađu svog princa. Ipak, njihov promiskuitet češće je proizvod njihovog nepopravljivog optimizma u potrazi za pravom ljubavlju nego za dobrim seksom, pa su emocije osnovni pokretač njihove seksualne nezasitosti.

Škorpije

Ovoj fantastičnoj četvorki svakako moramo pridružiti i misterioznu Škorpiju - simbola za seks. Ovaj misteriozan i pomalo mračan znak, sposoban je da ode iz krajnosti u krajnost - ili će biti okružen mnogim ljubavnicima i imati seks do iznemoglosti ili će biti potpuno obuzet samim sobom ili jednom osobom. Bez obzira na to, seks igra veliku ulogu u njihovom životu i važan je deo njihove ličnosti. Škorpije ne prestaju da se fasciniraju seksom i upravo zbog toga neprestano traže nova seksualna iskustva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA