Tražila je od dečka da joj napiše sastav zašto želi da mu pruža oralni seks - i on je izdominirao

Šta je tražila, to je i dobila

  • 5

Muškarci su opsednuti oralnim seksom, a mnoge žene zbog toga i nisu najsrećnije. Da bi se bolje razumeli, jedna devojka je od svog frajera tražila da joj naučno obrazloži zašto bi trebala da ga oralno zadovoljavaI, on je to uradio!

KAKAV UKUS IMA VAŠ PENIS? Devojke slikovito opisale kakvog su ukusa polni organi njihovih momaka

Kratka ali precizna analiza razloga zbog kojih treba da me oralno zadovoljiš

Pu*iti, ili ne pu*iti? To je parodija na Šekspirovu farzu iz Hamleta koja se odnosi na razmatranje argumenata za i protiv nečega. U ovom slučaju odnosi se na potencijalne pozitivne i negativne posledice oralnog zadovoljavanja mene kao muškarca. Kao autor, koji će u daljem tekstu biti imenova zamenicom "Ja", zauzeću potpuno neutralan stav prema tome što me se oralno zadovoljavanje direktno tiče. Ja ću, koristeći potpuno heteroseksualni dijalog, predstaviti svoje agrumente za seksualno zadovoljavanje oralnog tipa. To su sledeći: povećava bliskost koja oduvava druge potencijalne partnere, povećava samopouzdanje kod žene i razvija intimnost između muškarca i žene koji su akteri oralnog seksa.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

U navedenom se ne pominje da je između ostalog ovo pitanje zdravlja. Svaka soba mora zdravo da se hrani, redovno da vežba, da ima kvaltetan san i na kraju, ali ne i najmanje važno, svaka osoba mora da ima redovan seks. Ova teza je dokazana u više naučnih radova, koji se bave vezom između seksualnih aktivnosti i zdravlja. Postavljaju se pitanja: "Zašto je oralno zadovoljavanje dobro za mene?", "Zašto treba da me zadovoljavaš na takav način?" Nisam sebičan i ovaj odeljak iz istraživanja "Evolucija seksualnosti" sa Oklandskog univerziteta dokazuje da čin oralnog zadovoljavanja nema samo dobrobiti za mene, već i za tebe. Navodi se: "Muškarci koji se više suzdržavaju od druženja su istovremeno baš oni koji češće oralno zadovoljavaju ženu. Takođe, žene koje se suzdržavaju od druženja su upravo više zainteresovane za muškarce i za to da ih oralno zadovolje. Ipak, ova konekcija je jača kod muškaraca". To samo dokazuje moju poentu da oralno zadovoljavanje mene može samo dobro da se odrazi na ceo repertoar u spavaćoj sobi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Dakle izvođenje felacije nad partnerom se odražava dobro i na tebe. Nedavne studije su otkrile neverovatnu sponu između gutanja sperme i samopouzdanja žene. Prema istraživanju koje je u junu 2011. godine objavljeno u "Časopisu o zdravlju adolescenata", a koje je urađeno na institutu za zdravlje "Džon Hopkins Blumberg", seksualno zadovoljstvo je kljućno za psihološki i sociološki razvoj čoveka. Autor istraživanja Adena Galinski je zaključila da pružanje oralnog zadovoljavanja muškarcu povećava samopouzdanje kod žena, ali i razvija empatiju. Zar nije pu*enje zaista divna stvar?


Ovo su razlozi zašto ljudi toliko vole ORALNI SEKS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    29. decembar 2016 | 22:10

    TO je TO, evo, JA bih prvi pruzio zeni svaki dan trenutke srece u pruzanju MI felacija, za njenu dobrobit i zajednicku bliskost .!. XXAAXXAA .!.

  • Titokamon

    30. decembar 2016 | 19:58

    Snaga ulazi na usta po receptu starih majstora

  • Predo

    5. januar 2017 | 15:26

    Ja uvujek volim da zeni utjeram dobro a istjeram zlo...eto. Ja ne pusim, al vrlo rado volim svima da ponudim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA