≫ 

ŽIVITE U NAJBOGATIJOJ ZEMLJI NA SVETU: Voda i struja su besplatni, a POREZ NE POSTOJI!

 ≫ 

Katar je najbogatija zemlja na svetu, sa BDP po glavi stanovnika od čak 102.000 dolara, a otprilike 14 odsto domaćinstava su dolarski milioneri. Pre manje od jednog veka, Katar je živeo u krajnjem siromaštvu, da bi danas postao lider u bogatstvu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Aladin
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Rade

    09. maj 2017 | 18:24

    Na izgradnji infrastrukturnih projekata za održavanje svetskog fudbalskog prvenstva na kojima rade strani radnci do sada je oko 1400 radnika izgubilo život.Radnici su potpuno obespravljeni i mnogi od njih nemogu jer nemaju čime da se vrate kući.Toliko o bogatom Kataru!

  • Realista

    05. decembar 2016 | 21:43

    Oko ovakve teme tesko da moze da postoji konsenzus jer svako bogatstvo dozivljava na drugaciji nacin, za nekog je ono materijalno, za nekog duhovno. Za ove prve, Bliski istok, racunajuci Qatar moze da bude pravo mesto. Ali, samo u slucaju da imate jako dobro placen posao. U suprotnom, bice vam ogromno razocaranje. Imajte na umu da je Bliski istok savrseno mesto ukoliko ste ultra bogatas ili turista. Ukoliko tamo odete da radite, pa recimo da zivot moete da ostavite po strani. Niko od ljudi koji su ukazivali na nedostatke zivota u Qatru ili Emiratima nije mislio nista lose, naprotiv, ukazivali su vam nato da zivot ovde ima i svoje nalicje medalje. Ono koje se u ovom romansiranom tekstu ne vidi. Nije tacno da su ovde svi milioneri, niti da samo na vas cekaju jer se novac bere na palmama. Ne mozete da zamislite koliki deo populacije ovde radi i za manje od 500 dolara mesecno, i to uglavnom oni koji grade sve te kule i cardake. Srecom po nas, sve sa Balkana, to su uglavom Azijati, ali u poslednje vreme se i nasa grupacija koja je bila neka zlatna sredina, krenula sve vise nadole sto se plata tice, jer je mnogo njih koji pristaju i na ponizavajuce uslove i neprihvatljive zarade.

  • Aladin

    17. septembar 2015 | 02:31

    Pozdrav iz suncanog Katra...ovde je mnogo bolje nego u Srbiji!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA