≫ 

Humanost bez granica: Otkazali svadbu od 30.000 dolara, pa rešili da za te pare počaste beskućnike (FOTO)

- Za mene je ovo bila prilika da tim ljudima dam do znanja da zaslužuju da budu na ovakvom mestu kao i svako drugi - rekla je Kamins

  • 1

Nesuđena mlada iz američke države Indijane nije želela da propadne sva hrana i piće posle otkazivanja svadbe od 30.000 dolara, pa je organizovala večeru za beskućnike.

U slavu ćerkine udaje, ova ljudina će izgraditi 90 domova za beskućnike! (FOTO)

Autobusi su stizali do elegantnog centra gde je Sara Kamins zakazala svadbeno slavlje u Karmelu, predgrađu severno od Indijanapolisa. Desetak veterana lokalnih organizacija za zbrinjavanje beskućnika bilo je među gostima koji su večerali ćufte prelivene burbonom, kozji sir, pileće grudi i svadbenu trotu.

Kamins je rekla za list "Indianapolis Star" da su ona i njen verenik pre nedelju dana otkazali svadbu - za šta nije iznela razlog, ali da, po ugovoru s hotelom "Ric Čarls" u Karmelu, nisu mogli da dobiju nazad uplatu za večeru 170 gostiju.

Ona se zato obratila lokalnim službama za zbrinjavanje beskućnika koje je i dočekivala kada su u subotu dolazili na večeru.

Foto: AP/Tanjug

- Za mene je ovo bila prilika da tim ljudima dam do znanja da zaslužuju da budu na ovakvom mestu kao i svako drugi - rekla je Kamins.

Foto: AP/Tanjug

Nekoliko lokalnih firmi i stanovnika je dalo odela, haljine i drugo za goste na večeri.

Čarli Alen koji je tri meseca u misiji za beskućnike, rekao je da je zahvalan.

Foto: AP/Tanjug

Kamins, 25-ogodišnja studentkinja Univerziteta Perđu, rekla je da je nejn bivši verenik Logan Arauho platio veći deo troškova svadbe, a njeni roditelji i jedan od njegovih porodičnih prijatelja ostatak. Kada mu je rekla o nameri da večeru poklone, složio se smatrajući da je to nesebičan način rešavanja te neprilike.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA