Bizarniju sahranu od ove nećete videti: Igraju sa sandukom na ramenima, porodica preminulog peva i smeje se (VIDEO)

Klijenti mogu da biraju da li hoće ozbiljnu varijantu ili predstavu

  • 1

Poslednjih godina u Gani se pojavio toliko bizaran trend na sahranama da je svaki komentar na njega suvišan. Naime, porodice preminulih angažuju živopisne plesače u uniformama da izvedu komplikovanu koreografiju sa sandukom na ramenima.

Na ovom groblju je sahranjeno čak 60.000 kućnih ljubimaca: Ovo je mesto na kojem ima najviše ljubavi (VIDEO)

Koreografija podrazumeva okretanje i padanje na zemlju, a čak se i pretvaraju da im ispada sanduk. Sve ovo se odvija pred oduševljenom i ožalošćenom publikom dok kovčeg sa stilom ide ka grobnom mestu, praćen trubačima i bubnjarima.

Ali, ni to nije sve. Okupljeni se često pridruže veselim plesačima tako da deluje da im je makar na trenutak lakše.

- Ovi ljudi igraju dok ispraćaju naše voljene na večni počinak, pa sam zato rešila da uz ples pošaljem svoju majku da upozna Tvorca - kaže jedna od ožalošćenih.

- Kada nam se obrate klijenti pitamo ih da li hoće ozbiljnu varijantu ili bi hteli da napravimo predstavu - objašnjava vođa trupe Bendžamin Aidu, a prenosi BBC.

Bendžamin je kreativnom idejom uspeo da zaposli više od 100 mladića i devojaka i kaže da se na taj način uspešno bori protiv nezaposlenosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA