Ovako postupaju sa vašim prtljagom na aerodromu: Sad znate zašto su vam koferi izgrebani i kako se gube (VIDEO)

Posle ovakvog ponašanja usledili su otkazi

  • 5

Ako ste se nekad pitali kako osoblje aerodroma postupa prema vašem prtljagu dok ga unosi u avion ili iznosi iz istog, ovaj snimak je najbolji odgovor na to pitanje.

Tražila je stan i dobila ponudu od jednog mladića, ali pod jednim uvrnutim uslovom: Pobegla je čim je čula šta želi od nje!

Video je napravljen na aerodromu na Floridi i na njemu se jasno vidi kako osoblje baca prtljag, ne brinući pritom da li će se nešto slomiti. Dva sata nakon objavljivanja snimka muškarci su otpušteni.

- Bezbednost, sigurnost i odlična usluga naših mušterija je naša misija na Međunarodnom aerodromu Orlando, a ovaj incident nije primer nivoa koji se trudimo da održimo. Zaposleni su zato dobili otkaz - pisalo je u saopštenju uprave aerodroma.

Pogledajte na snimku kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Simi

    7. avgust 2017 | 03:36

    Pa ovako je 99% na svim aerodromima. Svi mi koji putujemo stalno znamo koliko su nam pocepani i pukli koferi.

  • Burn-a-bitch

    7. avgust 2017 | 10:33

    Na aerodromu je ispred mene bio par sa malim detetom,sa sobom su osim kofera imali i decija kolica za koju su zamoli da se pripaze zato sto ima dosta plasticnih delova. Posto sam sedeo do prozora i bukvalno iznad dela gde se prtljag skladisti video sam kako radnici bacaju kofere,a kada su na red dosla kolica,bacili su ih toliko jako da su se odbila o kofer i pala na asfalt. Razumem da im je posao tezak,ali malo ljudskosti bar kad se o decijim stvarima radi

  • Gagi

    7. avgust 2017 | 09:52

    E ovako za sve vas koji se zalite. Kao prvo, kada bi svaki kofer izasao iz sortirnice kao da je od zlata, ti jadni ljudi koji rade na istovaru ne bi stigli ni jedan jedini avion da istovare za jednu smenu. A kad sracunas, dolasci plus odlasci sa aerodroma! Da li imate predstavu koliko je to kofera plus svaki tezi preko 20 kila?! Kao drugo, ako zelite da se prema vasem koferu ophode kao prema kucnom ljubimcu, izvolite gospodo iskesirajte pare za biznis klasu, a ne da trazite tri godine unapred kartu za low cost let, sa sve presedanjem! Svaki dan gledam takve sto za 20-30€ hoce kavijar da im se posluzi u avionu! A nedao ti Bog da im slucajno kasni let, auuuu pa od takvih komentara mi se povraca. Kao da su platili kartu 3000€, a na karti mu pise Wiz Air ---> Basel Mulhouse- Freiburg. Sve ti je jasno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA