Bolesnoj baki pevao je serenadu za 98. rođendan, pa se i sam rasplakao (VIDEO)

Sećam se da je baka Džen uvek pevala. Glas joj je bio pun, bogat i predivan

  • 1

Eš Ruiz s Floride otpevao je svojoj baki serenadu za njen 98. rođendan. U pitanju je njena omiljena pesma "Nezaboravno" kojom je ovaj mladi čovek rasplakao mnoge.

Devojka potrošila 165 dolara na MISTERIJU: Naručila 3 kutije, a kada ih je otvorila, šok je MALA REČ za njeno osećanje (VIDEO)

Svaki godine joj je pevao, ali preko telefona.

- Sećam se da je baka Džen uvek pevala. Glas joj je bio pun, bogat i predivan - kaže Eš Ruiz koji je raznežio baku koja se rasplakala:

- Kad sam imao osam godina, baka me naučila pesmu "Nezaboravno" jer joj je bila najdraža, a onda je postala tradicija da joj tu pesmu pevam za rođendan. Baka je ostala bez glasa u kasnim osamdesetim, i više nije mogla da peva. Život nas je razdvojio i živeli smo u različitim delovima Amerike, pa sam joj pevao preko Skajpa ili telefona.  Ali ove godine je bilo drugačije. Baka je slavila 98 godina i učinio sam sve kako bi je iznenadio - kaže unuk, piše "Daily Mail".

- Kad sam ponovo pogledao snimak, ne znam kako sam uspeo otpevati. Trenutak je bio prepun emocija. Na kraju sam se pogubio. Nisam mogao izdržati kada sam video bakine suze - kaže Eš koji se nada da će video pokazati ljudima da treba što više da se druže sa svojim voljenima, pogotovo kad su godine "blizu prvog i poslednjeg daha".

Pogledajte ovaj dirljivi video: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA