Poznata voditeljka ima 40 godina, a njen dečko 21: Nekada je bila muškarac, a sada se sa momčićem skida i ljubi na plaži (FOTO) (VIDEO)

Loren sa dečkom trenutno uživa u letovanju u Španiji u Marbelji

  • 27

Loren Haris (40), popularna britanska voditeljka i učesnica tamošnjeg Velikog brata ne prestaje da šokira svet, te se na najnovijim fotografijama sa svojim 19 godina mlađim dečkom na plaži skidala i ljubila, naočigled prolaznicima.

Ana (35) je rešila da je ne zapamtimo samo po tome što je polugola sipala gorivo (FOTO)

Loren je zbog svoje veze sa mnogo mlađim dečkom Konorom Jemom (21) u poslednje vreme u žiži javnosti. Njihova veza izaziva mnogo kontroverzi, ali Loren, a ni Konor, ne haju, već uživaju u svojoj ljubavi.

Loren sa dečkom uživa u letovanju u Španiji u Marbelji, a Konor ne mrda ni milimetar od svoje devojke, piše Miror.

Foto: Profimedia

Ne samo da se poput tinejdžera šetaju i skaču po plaži, kupaju se po bazenima i plažama, već se vremešna Loren često može videti i u toplesu, uglavnom u strasnom zagrljaju i poljupcima svog mladog momka.

Njih dvoje su se upoznali preko Tvitera, a kako su sami potvrdili, to je bila momentalna fatalna privlačnost. 

Loren nije uvek bila Loren

Loren Haris inače iza sebe život poput filmske priče. Kada se 1988. godine prvi put pojavila na ekranima, svi su znali da gledaju u novu zvezdu. Ali tada je retko ko znao priču iza tog prvog nastupa.

Lorenina porodica prošla je kroz agoniju stigmatizacije i maltretiranja zbog neobičnog izgleda njihovog sina Džejmsa. Vodili su ga kod lekara jer je bio više nalik devojčici nego dečaku, a zbog osude društva patio je od depresije i agorafobije. Naravno, lekar nije mogao da pomogne jer Džejms je bio dečak zarobljen u telu devojčice i mnogo godina kasnije, tačnije 2001. godine, konačno je Džejms postao Loren i počela je novi život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК Б.ЛУКА

    18. avgust 2017 | 15:26

    Аааааааа шта је ово сунце ти калаисано???? Аааајојјјјјјј

  • meda

    18. avgust 2017 | 16:15

    Ovaj svet je poludeo babetina se nakacila na dete fuj !

  • Mile zemljoradnja

    18. avgust 2017 | 17:47

    Ajde sve to nije bitno,nego napisaste "vremešna", ima 40 godina.....? Pa da vidite moju mladu od 40...ne bi je menjao za dve od 20....(bar još koju godinu)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA