Ona nema vaginu, a najviše na svetu želi da ima seks: Ali, samo jedan pogrešan potez može da joj uništi život! (FOTO) (VIDEO)

Bez obzira na svoje stanje, ona je u srećnoj vezi

  • 13

Kajli Moats iz SAD-a rođena je bez vagine i materice. Ima jajnike i ovulaciju, ali tu prestaju ženski procesi u njenom telu. Ona silno želi da vodi ljubav sa svojim dečkom, pa baš zbog toga pokušava da skupi novac za operaciju. 

11 minuta silovanja: Policajci su je presavili, skinuli joj pantalone i tražili marihuanu u njenoj vagini! (VIDEO)

Umesto vaginalnog otvora, kako kaže, ima tanku kožicu, a svoje stanje je otkrila kada je sa 18 godina prvi put posetila ginekologa shvativši da su sve njene prijateljice, ali i mlađa sestra, dobile menstruaciju.

Kajli se može podvrgnuti operaciji kako bi joj se konstruisala vagina, ali njeno zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove, budući da se operacija tretira kao operacija promene pola.

Zbog toga njena porodica, prijatelji i dečko skupljaju novac na internetu kako bi Kajli što pre bila potpuna žena.

Bez obzira na svoje stanje, ona je u srećnoj vezi. Robi je nije napustio nakon što mu je rekla da nema vaginu i da će dati sve od sebe da joj pomogne u njenoj borbi.

Foto: Profimedia/Barcroft Media

Sestra i prijateljice su se već ponudile da će biti surogat majke njenoj deci, a skupilo se više od 5.000 dolara od 15.000 potrebnih za operaciju.

- Upoznala sam Robija u višoj školi kada sam radila na recepciji. Došao je do mene i od tada smo počeli da pričamo. Trebalo mi je oko mesec dana da mu kažem da nemam vaginu. U početku je bio zbunjen, ali podržavao me je i rekao da to ne menja apsolutno ništa - rekla je Kajli.

Foto: Profimedia/Barcroft Media

Ona se raduje seksualnom odnosu, ali postoji i ona druga strana.

- Plašim se da nešto ne krene po zlu, malo sam i uplašena. Jedan pogrešan potez može da me povredi. Plašim se koliko će boleti - zaključila je Kajli.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA