≫ 

ODVRATNO: Vlasnik restorana rukama meša sos za roštilj, a tek da vidite šta radi sa pomfritom i piletinom (VIDEO)

U snimku koji je zabeležila sigurnosna kamera vidi se kako vlasnik Džek Veb golim rukama meša kantu sa sosom za roštilj za Carl's Jr. burgere

  • 7

Jedan restoran u Kanadi, koji je deo franšize lanca Carl's Jr, privremeno je zatvoren zato što je je vlasnik svojim bezobzirnim ponašanjem prekršio 10 higijenskih pravila kojih treba da se pridržava svako ko se bavi pripremanjem hrane.

Nakon što odgledate ovaj video, nećete više nikada u životu jesti KINESKU HRANU!

U snimku koji je zabeležila sigurnosna kamera vidi se kako vlasnik Džek Veb golim rukama meša kantu sa sosom za roštilj za Carl's Jr. burgere.

- Nikada nisam video ovako nešto. Da on nije vlasnik, dobio bi otkaz momentalno, bez reči - izjavio je Endru Majns koji je Veba i prijavio nadležnima.

Majns je Vebu čak i ponudio kašiku za mešanje sosa, što je ovaj odbio. Takođe, je imao stav "ja sam vlasnik i baš me briga šta ti pričaš", piše "CBC".

U snimku se vidi i kako Veb koristi prljavu lopaticu koju je izvukao iz prljavih sudova i samo je malo obrisao krpom. Takođe, snimljeno je i kako mu pomfrit i piletina ispadaju iz ruku, ali ih je on samo pokupio sa prljavog poda i vratio u fritezu.

Sve stvari koje je Veb radio mogu da izazovu razne bolesti kod ljudi koji jedu takvu hranu, a u nekim slučajevima čak i smrt, smatraju nadležni.

Inspekcija je lokal zatvorila i pokrenula istragu.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Н. С

    24. avgust 2017 | 15:08

    Жилави су они без бриге. Сигурно му то није први пут и сви су још живи, а видим и дебели.

  • Deki

    24. avgust 2017 | 14:29

    Pa to svi tako rade,he he

  • Lalic

    24. avgust 2017 | 15:23

    Vidjao sam slicne stvari i kod nas. Mozda i gore. Dostavljac rostilja je vozio psa u kolima zajedno sa hranom. Nikada vise nismo narucivali hranu odatle...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA