≫ 

Najlepša devojčica na svetu je odrasla i počinje da osvaja svet: Ćerku poznatog fudbalera i glumice pratile su kontroverze od 10. godine (FOTO)

Njeni poznati roditelji, fudbaler Patrik Blondu i glumica Veronika Loubi, počeli su da je uvode u ovaj svet još od malih nogu

  • 13

Francuski model Tajlin Blondu (16) je bila proglašena "najlepšom devojčicom na svetu", a pratile su je i kontroverzne priče o čuvenom "seksualizovanom" fotografisanju kada je imala samo 10 godina. Sada, ona je odrasla i pojavila se na Nedelji mode u Njujorku gde je dobila komplimente i najbolje kritike veoma cenjenih osoba iz javnog života.

Pre 6 godina proglašena je za "najlepšu devojčicu na svetu", a evo kako danas izgleda ćerka poznatog fudbalera i glumice (FOTO)

Ona je na reviji Majkla Korsa sedela u prvom redu i nosila kombinaciju animalnog printa sa zelenim pantalonama ovog dizajnera. Pored toga nosila je i zelenu krokodil torbu koja je bila iskombinovana sa cipelama. Cena ovakvog izgleda modela je 10.640 dolara, što su mnogi protumačili kao veoma zapanjujuću cifru za jednu tako mladu zvezdu.

Foto: Guliver/

Inače, u redu sa njom sedele su i velike zvezde Nikol Kidman, Ketrin Zita Džons i Naomi Vots, iako je ovo njeno prvo pojavljivanje na Nedelji mode.

Foto: Guliver/

Tajlin je počela da se bavi manekenstvom još od 4. godine, a za "Vog Pariz" fotografisala se kada je imala 10 godina.

Preprint: Vogue Paris

Ove fotografije su izazvale mnoge negativne krikike, jer je na njima, prema mišljenju stručnjaka "veoma rano bila prikazana kao seksualni objekat".

Preprint: Vogue Paris

Na kritike se oglasila i Tajlinina majka koja je rekla da jeste bila šokirana tokom snimanja, ali da ju je više šokiralo to što je ogrlica koju je njena ćerka nosila vredela 3 miliona dolara.

Reprint: VOGUE enfants

To je izazvalo zabrinutost javnosti zbog iskorišćavanja dece kao modela, i postavljanja pitanja da li je taj posao pravi za njih i kako bi mogao da utiče na njihovu budućnost.

Foto: Instagram/thylaneblondeau

Da podsetimo, njeni poznati roditelji, fudbaler Patrik Blondu i glumica Veronika Loubi, počeli su da je uvode u ovaj svet još od malih nogu.

Jednom prilikom je odgovorila na sva pitanja i nesuglasice povodom njene rane karijere modela i glumice.

Preprint: Vogue Paris

- Kejt Mos je počela da se bavi ovim poslom kada je imala 15 godina, tako da ne mislim da sam previše mlada. Kada imate dobru agenciju i ljude koji brinu o vama, sve je savršeno - rekla je ona

Dok je odrastala postajala je sve popularnija kao model, a na Instagramu je prati 1,5 milion ljudi.

 
💁🏽💁🏽💁🏽💁🏽🤷🏼‍♀️ getting ready for @michaelkors showA post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

 
Liberté égalité fraternité #vivelafrance #happy14thjuly 🇫🇷A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

 
👁A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

 
⚡️A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Pročitajte još:

Bila je najlepša devojčica na svetu pre 6 godina, optuživali su poznate roditelje da je seksualni objekat. Sada se pojavila u zlatu (FOTO)

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • baka sada studenkinje

    14. septembar 2017 | 14:56

    devojcjca je prelepa .moja unuka ne sminka se samo bezbojni sjaj kada izlazi lepo nezno lice samo pantenol maze dve rupice na obrazima dugacku smegju kosu studifa na drzavnom fak.zavrsila jos muzicku skolu na odseku za violinu i klasicno pevanje peva u poznatom horu od plastike ima samo papuce za nasu adu

  • Јасмина

    14. septembar 2017 | 13:27

    Заиста је много лепа,али не видим осмех на лицу,а ни сјај у очима...

  • Zoka

    14. septembar 2017 | 13:52

    Baš je lepa devojka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA