≫ 

DVA SENDVIČA ZA GOSPODINA: Tramp dao "duplu pomoć" čoveku čim je video kakvu majicu nosi (VIDEO)

- Uzmi još jedan! Nosiš dobru majicu! Uzmi dva! - rekao je Tramp

  • 2

Američki predsednik Donald Tramp delio je sendviče, a potpredsednik Majk Pens banane u kampu u kojem su smešteni građani Floride koja je u potpunosti uništena u uraganu Irma. Jedna scena se posebno izdvojila kao najzanimljivija, a to je trenutak kada je jedan čovek dobio "duplu pomoć" posle velike katastrofe, a razlog je bio na njegovoj majici.

Oko Trampa ruševine, otpaci i slomljeno granje, a on deli banane i sendviče! (FOTO)

Muškarac je prišao Trampu, a američki predsednik mu je rekao da se okrene kako bi ga mediji uslikali jer je nosio majicu sa njegovim likom. 

- Uzmi još jedan! Nosiš dobru majicu! Uzmi dva - rekao je Tramp svojoj pristalici dok su oko njih bile gomile ruševina, otpadaka, uništenog nameštaja i slomljene grane.

Neke korisnike društvenih mreža ovaj potez je podsetio na sličnu situaciju u opštini Jagodina i snimak "2.000 za gospođu", koju je Dragan Marković Palma kasnije prokomentarisao za Telegraf. Pročitajte više OVDE.

Inače, ovoj akciji u kampu Nejpls Estejts na Floridi (Naples estates) pridružila i prva dama SAD Melanija Tramp. Njih troje su delili hranu i pozirali na fotografijama zajedno sa ljudima koji su im prilazili.

Većina njih im je zahvaljivala, a jedan čovek je uzviknuo: "Učinite Ameriku ponovo velikom", dok je drugi rekao Trampu da se "dobro oženio".

Tramp je obećao da će uz te građane "biti 100 posto".

Foto: AP/Tanjug

Svetski mediji su preneli da Tramp obilazi Floridu koja je uništena u oluji i gde mnogi ostaju ostali bez struje, a njihovi domovi potopljeni.

Skoro 2,7 miliona domova i firmi, i svaki četvrti korisnik na Floridi je i dalje bez struje.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Вук са Дрине

    15. septembar 2017 | 19:47

    И Америка има Палму

  • Dusanka

    15. septembar 2017 | 20:16

    Pa to je velika pomoć -sendvic i banana !Sigurno ce "dobro "da se najedu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA