Najbizarniji PARK PENISA u koji žene obožavaju da idu: Prepun je falusa u erekciji (FOTO) (VIDEO)

Danas je ovaj park jedna od omiljenih turističkih destinacija Južnokorejaca, a bizarna priča o njegovom poreklu je stigla i do ostalih delova sveta

  • 14

U Južnoj Koreji postoji park prepun kipova i statua penisa u erekciji. Park je podignut u spomen mlade device čiji je ljubavnik (ribar) otišao da peca i nikada se nije vratio. Ona ga je čekala na obali, a onda je došla oluja i devojka je poginula. Njen duh nastavio je da luta obalom, oteravši tako sve ribe.

KAKAV UKUS IMA VAŠ PENIS? Devojke slikovito opisale kakvog su ukusa polni organi njihovih momaka

Kada su saznali za njenu sudbinu, stanovnici su bili u šoku i okrivili su njen nemirni duh koji i dalje živi za nestašicu riba koja je usledila. Nešto kasnije, jedan čovek je odlučio da izabere stenu na kojoj je Ebavi čekala svog dragog kao idealno mesto za pecanje.

Naravno, zbog Ebavinog prokletstva nije mu pošlo za rukom da upeca bilo šta, ali pošto je već neko vreme sedeo tu, odlučio je da posluša svoj zov prirode i olakša se u moru.

Videvši njegov ponos, Ebavina duša je bila toliko uzbuđena da je potpuno zaboravila na svoju žalost i tugu.

Kao što pretpostavljate, more je ponovo postalo mirno i ribe su se vratile u svoje pređašnje stanište.

Foto: flickr/cezzie901

Stanovnici naselja su bili zahvalni svojoj novoj boginji, i odlučili su da naprave drvene statue falusnog oblika i izvode rituale u njenu čast.

 
A post shared by Beatriz Vera (@beatrizvp) on

Danas je ovaj park jedna od omiljenih turističkih destinacija Južnokorejaca, a bizarna priča o njegovom poreklu je stigla i do ostalih delova sveta.

 
A post shared by Laura Heo (@mrslauraheo) on

U međuvremenu je osnovan i Festival falusnih skulptura, na kojem svake godine veliki broj umetnika izlaže svoje nove statue muških genitalija.

 
A post shared by Laura Heo (@mrslauraheo) on

Njoj u čast, počele su nicati skulpture penisa. Kažu da pre toga niko od ribara nije ništa mogao upecati, a nakon što su postavljene te skulpture, sve se vratilo u normalu.

 
A post shared by @dagocafonal on

Danas je ovaj park jedna od omiljenih turističkih destinacija Južnokorejaca, a bizarna priča o njegovom poreklu je stigla i do ostalih delova sveta.

U međuvremenu je osnovan i Festival falusnih skulptura, na kom svake godine veliki broj umetnika izlaže svoje nove statue muških genitalija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA