Svi u klubu su gledali policajca kako ima seks sa devojčicom: Sada ga linčuju i traže da bude osuđen za silovanje, međutim...

- Najvažnije je da je porodica uz mene. Glupa sam, svesna sam toga, nisam to smela raditi u javnosti - rekla je očajna devojka

  • 15

Snimak seksa iz jednog ruskog noćnog kluba u poslednjih sedam dana podigla je javnost na noge. Na videu se vidi kako jedan policajac ima seksualni odnos s vidno pijanom mladom devojkom što je inspirisalo Ruse da javno "linčuju" glavnog aktera priče, Rodiona Artjušina. Policajac je vrlo brzo dobio otkaz, ali to ljudima nije dovoljno. Hteli su da ga vide na sudu, optuženog za silovanje.

Rus mazio konja, a onda ga je silovao: Njegova devojka gledala snimak bolesnog seksa sa životinjom! (FOTO)

Srećom po njega, to se očigledno neće dogoditi. I to zahvaljujući 18-godišnjoj Kseniji Smirnovoj koja je bila s njim u klinču u disko klubu. Mlada Ruskinja je dala izjavu preko svog Instagrama i svima objasnila da nije bilo nikakvog silovanja.

- Oboje smo krivi za ono što se dogodilo. Jednostavno, nikakvog silovanja nije bilo! Upoznali smo se ranije te večeri, malo popili i dogodilo se to što se dogodilo. Samo želim naglasiti da ga neću tužiti. Odrasla sam osoba, imam 18 godina - rekla je Smirnova koja ne može doći sebi nakon što je snimak dospeo na društvene mreže.

- Što da radim sada? Svi su već videli tu snimku. Najvažnije je da je porodica uz mene. Glupa sam, svesna sam toga, nisam to smela raditi u javnosti - rekla je Smirnova.

Daljinac

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA