≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Jare je apsolutno blesavo i ne zaustavlja se. Taman pomislite da je najnemirniji, a onda se pojavi njegov ortak (VIDEO)

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način

  • 7

Dobro jutro! Jare Kolin radi šta hoće i izvodi svakakve vratolomije. On preskače svoju majku, bori se sa ostalim jarićima, čak i onim mnogo većim od njega i igra se sa svačim što nađe. Spušta se sa daske, sa trupca, klacka se...

ZA DOBRO JUTRO: Najmanji majmun na svetu je dobio svoju bundevu za Noć veštica, a uopšte nije bilo potrebe da se maskira (FOTO)

Njegov najbolji drug Kevin nije bio baš takav kad je bio beba. Bio je veoma stidljiv, ali nakon nekog vremena i on je "stekao samopouzdanje". Njih dvojica su sada dva najžustrija mladunčeta na imanju i nikada im nije dosadno.

Pogledajte šta sve rade zajedno:

Zar nisu preslatki?

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA