Saru opet napali zbog novog "guzotresa": Izašle su na scenu u narodnoj nošnji, skinule suknje i krenuo je tverk u gaćicama (VIDEO)

Publika je kao hipnotisana gledala u Saru, koja se trudila da što bolje odradi nastup

  • 0

Sara Seifert je ponovo privukla veliku pažnju u Hrvatskoj. Naime, nastup ove devojke u polufinalu emisije "Supertalent" izazvao je lavinu komentara, a jedna članica žirija je bila posebno oštra prema njoj.

O Sarinoj guzi priča Balkan: Tverkovala je žestoko i zapalila muškarce, njen tata navijao tokom "poziva za parenje"! (FOTO) (VIDEO)

SARA JE IZAZVALA GUZOTRES NA BALKANU: Svi su je napali zbog provokativnih pokreta, a ovo je njen brutalni odgovor (FOTO) (VIDEO)

Ova mlada devojka iz Vukovara je uspela da iznenadi sve svojim nastupom. Ona se na sceni pojavila sa još četiri devojke, koje su joj bile pratnja tokom nastupa. Bila su obučene u narodnu nošnju i pevale su neku od izvornih pesama.

Onda su u jednom trenutku skinule svoje duge suknje, ostavši samo u donjem vešu, a onda je krenulo tverkovanje. Publika je kao hipnotisana gledala u Saru, koja se trudila da što bolje odradi nastup. Sarin otac je i ovog puta navijao za svoju ćerku iz publike.

Članica žirija Martina i ovog puta joj nije dala glas da prođe dalje.

- Večeras se jako lepo osećam, posle ovog nastupa osetno manje, ali mogu brzo da ga zaboravi, nije problem. Ako smem ovu divnu mladu damu da pitam, koja je definicija tverka kao plesa - rekla je Tomčić.

Sara joj je odgovorila da odgovore pronađe na internetu.

- Radi se o seksualnoj provokaciji. Ova vrsta plesa može biti više nego pogubna, da ne kažem da može ostaviti velike traume na telu - istakla je Martina i pozvala ljude da pripaze o povredama ukoliko ovo budu hteli da probaju.

- Krajnje degutantno skrnavljenje hrvatske tradicionalne muzike i za mene sramotno - zaključila je Martina.

Pogledajte video:

Pogledaje i prvi Sarin nastup u emisiji:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA