• 47

Zastrašujuća predviđanja Baba Vange za 2018. godinu: U svetu će se dogoditi 3 velika preokreta!

Još jedna velika promena koja će se desiti naredne godine jeste i to da će se izmeniti orbita planete Zemlje

  • 47

Svake godine u gotovo svim svetskim medijima može da se pročita šta nas očekuje što se tiče politike, ali i prirodnih katastrofa. Još uvek su aktuelna predviđanja koja je izrekla čuvena Baba Vanga. Ona je poznata širom regiona, ali i sveta, a mnoga njena velika predviđanja su se čak i ostvarila.

SABLASNA PREDVIĐANJA BIBLIJE, NOSTRADAMUSA I BABA VANGE: Ovim zemljama se ne piše dobro u 2017. godini (FOTO)

Za 2018. godine Baba Vanga je predvidela da će Kina postati svetska super sila i da će biti najmoćnija država na svetu.

Ovo bi moglo da donese velike promene na svetskoj političkoj sceni. To bi značilo da SAD i Rusija više neće biti toliko bitni igrači, kao što je bio slučaj do sada.

Nova situacija bi mogla da bude od koristi drugim zemljama koje su sa Kinom u dobrim odnosima. Tu spadaju Severna Koreja, ali i naša zemlja, koja gaji dugogodišnje prijateljstvo sa ovom državom.

Foto: Tanjug/AP, spiritzing.com

Baba Vanga je takođe predvidela da zemlje u razvoju od sledeće godine više neće biti eksploatisane, već će same postati eksploatatori.

Još jedna velika promena koja će se desiti naredne godine jeste i to da će se izmeniti orbita planete Zemlje. To neće biti uočljivo u početku, ali hoće kasnije, kako vreme bude odmicalo.

Foto: Tanjug / AP

Ko je Baba Vanga?

Vangelija Dimitrova, devojačko Pandeva, muževljevo Gušterova, kasnije samo baba Vanga, rođena je 3. oktobara 1911. godine u Strumici. Detinjstvo je provela u siromaštvu i bedi. Nakon smrti majke, kao 3-godišnja devojčica, ostala je da živi sa ocem u još težim uslovima. Kasnije se otac ponovo oženio, pa je mala Vangelija dobila još troje braće i jednu sestru.

Krajem 1923. godine njena porodica se seli u strumičko Novo Selo. Sa navršenih 12 godina, život ove devojčice promenio se iz korena. Jednog dana, dok se sa braćom igrala blizu kuće, jak vetar ju je podigao u vazduh, a potom vukao po zemlji. Meštani su je pronašli nekoliko metara dalje zatrpanu prašinom i kamenjem i očima punim peska. Od tog čudnog događaja je oslepela, a kasnije je otkrila da poseduje dar proricanja.

Foto: Wikimedia/Подпоручикъ

Predviđanja baba Vange su zapisivali njeni saradnici, tako da su i do danas sačuvana njena frapantna predviđanja. Vanga je predvidela i perestrojku u SSSR-u, smrt princeze Dajane, početak Drugog svetskog rata, raspad Jugoslavije, sukobe u Gruziji, početak pogoršavanja ekološke situacije na našoj planeti.

Vangelija Dimitrova je umrla 11. avgusta 1996. godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kox

    Prema rečima te gospodji, nuklearni rat traje u najveće... Toliko o njenom "znanju".

  • Brale

    Nikako neznam hoću li ja opalit komšinicu Dacu. Meni je samo to važno.

  • Vero

    Stizu strasni dani. Treba se kajati jer se priblizava carstvo Neba

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima