Vatrena riđokosa ima nestvarnu kosu dugu 106 centimetara: Mašta divlja zbog vlasi i oblina ove Ruskinje (FOTO)

Ona je definitivno Rapunzel modernog doba

  • 4

Možda mislite da ste milion puta videli dugu kosu na devojci, ali sačekajte samo da vidite Anastasiju Sudorovu (23). Mlada Ruskinja se godinama borila sa teškom bolešću zbog koje je u jednom trenutku izgubila ono što bi svakoj ženi teško palo - kosu. Ovo je priča o njoj i o tome kako je uspela da se izleči i da sada bude devojka koju sve velike kompanije preparata za kosu mole da im bude zaštitno lice.

Prekinula je da se šiša pre 14 godina zbog opklade i sada je svi zovu Zlatokosa boginja (FOTO)

Ona je definitivno Rapunzel modernog doba, prezgodna riđokosa devojka (23) čija je dužina kose 106 centimetara. I svakog dana raste sve više. Međutum, kada je imala 18 godina, sve je krenulo nizbrdo.

Obolela je od težeg oblika alopecije, zbog koje je oćelavila. Ali, tada je počela da se zanima kako može sebi da pomogne. Posvetila se izučavanju problema i postala specijalista za pravljenje preparata za rast kose.

Kako sada stvari stoje, Anastasija neće skoro na šišanje.

Ona ne zna šta je feniranje, jer je to nemoguće raditi na ovoj dužini. Takođe, mora da pusti da joj se kosa osuši bar 60 odsto, pa tek onda uključi fen. Zamislite da morate da sušite 106 centimetara!

Uživajte u fotkama prelepe Anastasije:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA