Lažnu Anđelinu Džoli su urnisali jer je imala 50 operacija i smršala 40 kg, a posle nestvarne promene svi kažu da izgleda kao KRALJICA (FOTO)

Devojka je posle velike medijske hajke priznala da je uradila male korekcije na svom licu, ali da nije imala 50 operacija

  • 7

Sara Tabar (19) iz Irana je šokirala svet svojim fotografijama sa Instagrama, kada je počelo da se priča da je imala preko 50 plastičnih operacija. Ona je istakla da je želela da izgleda kao Anđelina Džoli, ali su mnogi korisnici društvenih mreža prekomentarisali da izgleda kao leš i kao zombi. Na novim fotografijama izgleda potpuno drugačije, pa je čak pobrala i gomilu komplimenata zbog svog izgleda.

Prava istina o "mrtvoj Anđelini Džoli" čije su fotke zapanjile svet - Sara je progovorila: Ovo sam zapravo ja, sve je bila laž! (FOTO) (VIDEO)

Mnogi su je kritikovali zbog operacija koje obavila, dok su drugi rekli da je u pitanju samo šminka i fotošop i da ona zapravo i nije radila nikakve korekcije na sebi.

Devojka je posle velike medijske hajke priznala da je uradila male korekcije na svom licu, ali da nije imala 50 operacija, prenosi unilad.co.uk.

Sve fotografije koje objavljuje na Instagramu su dorađene u fotošopu, a kako bi postigla željeni izgled koristi i profesionalnu šminku.

Sara se nije obazirala na kritike koje je dobijala preko društvenih mreža, ističući da joj samo važna podrška njene porodice i boga.

Na novoj fotografiji koju je objavila na Instagramu Sara nosi crnu periku, sa zlatnom krunom, narukvicom i prstenom.

Besprekorna šminka čini da joj oči izgledaju mnogo veće i da liči na mačku. Mnogi su prokomentarisali da liči na Kleopatru, pa su se zapitali da li joj to i bio cilj.

Njeni pratioci na Instagramu su oduševljeni ovim novim izglednom i kažu da izgleda kao kraljica.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA