• 2

Misteriozne suze Melanije Tramp u izbornoj noći: Zbog čega je plakala prva dama SAD?

Sekretarka za štampu Bele kuće, Sara Hakabi Senders, smatra da je Volfova knjiga prepuna "laži i pogrešnih priča pojedinaca koji nemaju ni pristup ni uticaj u Beloj kući"

  • 2

Predstavnici predsednika i prve dame SAD, Donalda i Melanije Tramp, demantuju navode iznesene u novoj knjizi autora Majka Vulfa, "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće", da prva dama SAD nije plakala od sreće izborne noći, kao i to da Tramp nije očekivao da će pobediti.

Sekretarka za štampu Bele kuće, Sara Hakabi Senders, smatra da je Volfova knjiga prepuna "laži i pogrešnih priča pojedinaca koji nemaju ni pristup ni uticaj u Beloj kući", prenosi AP.

- Imati udela u knjizi, koja se može opisati kao tabloidna fikcija, pokazuje njihove jadne pokušaje da budu bitni - dodala je Sendersova.

Portparolka prve dame SAD, Stefani Grišam, rekla je da je Melanija podržala odluku svog muža da se kandiduje za predsednika SAD.

Foto: Tanjug/AP

Koje vere je Melanija Tramp? Imala je tajno krštenje i dugo ćutala o tome u šta zaista veruje!

- Ona je bila ubeđena da će pobediti i bila je veoma srećna kada se to dogodilo - rekla je Grišamova.

Tramp je ranije raskrstio sa svojim bivšim glavnim strategom i bliskim saradnikom iz vremena predsedničke kampanje, Stivom Benonom, nakon što je taj krajnje desničarski populista oštro kritikovao Trampovog sina i zeta zbog "izdajničkog" sastanka s Rusima u Volfovoj knjizi.

- Stiv Benon nema ništa sa mnom niti sa mojim predsedništvom. Kada je smenjen, ne samo što je izgubio posao, već je izgubio i razum. Stiv ne predstavlja moju bazu - on je tu samo radi sebe samog - saopštio je Tramp, prenosi Rojters.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Komentari

  • Riki

    Konj je plemenita zivotinja

  • Nele

    Knjiga se ne demantuje plod maste za tumacenje nije istorijski akt ili spis

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima