Seksi Sara iz Vukovara ponovo žari i pali u nikad vrelijem spotu: Kada čučne u teretani, čak i žene čekaju da vide kako će da klekne (VIDEO)

Zgodnoj Vukovarki njeni su fanovi poručili da je jača nego ikad i da samo tako nastavi, a da se "hejteri" sakriju

  • 3

Sara Seifert, tverkašica iz Vukovara koja se proslavila nastupom u Supertalentu, snimila je spot u teretani i pokazala svoje umeće u plesu i tverkovanju.  Za potrebe snimanja nosila je seksi odeću koja je više otkrivala nego sakrivala.

Vukovarka Sara je popela noge na zid i tresla guzom tako da je počeo da se znoji ceo klub! (FOTO) (VIDEO)

Lepa Vukovarka je u spotu pokazala seksi plesne pokrete, a niko od njenih fanova nije ostao ravnodušan, prenosi Index.hr.

U videu se Sara senzualno dodiruje, pozira, provokativno gleda u kameru i mlati svojom dugom kosom po spravama koje je okružuju. Ne vežba, ali tverkuje i pokazuje svoj "talenat" svima koji je prate.

Zgodnoj Vukovarki njeni su fanovi poručili da je jača nego ikad i da samo tako nastavi, a da se "hejteri" sakriju, prenosi Slobodna Dalmacija.

Osim što se jako svideo muškarcima, spot se sviđa i ženama, pa su joj mnoge od njih poručile da nastavi u istom ritmu i dalje.

Podsećamo, da je Sara nakon emisije "Supertalent" stekla veliku popularnost u Hrvatskoj, pa je ubrzo počela da nastupa po klubovima.

Njeni nastupi su izuzetno posećeni, a mnogi posetioci ne propuštaju priliku da izbliza vide i snime njenu guzu dok pleše.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA