Nemci isprozivali Balkance zato što stalno nose trenerke, pa su momentalno dobili najjače odgovore (FOTO) (VIDEO)

Dok jedni smatraju da je nošenje trenerke u svakoj prilici odraz nekulture, drugi ne vidi ništa loše u tome

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Neutralan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • mix

    17. januar 2018 | 06:24

    Dosta davno sam bio u Nemackoj, u Stugartu. I odem u robnu kucu da kupim poklon za suprugu.... Odlucim se za lep parfem, bilo je to tada bas u modi, sada bas i ne.... I devojka ljubazno meni pakuje parfem i pred mene stavlja u lepu plasticnu kesicu....! Ja ostajem sokiran i pitam je zasto ste mi to upakovali u crni omot,to je uzas, ja hocu taj dar da dam supruzi, pre tri meseca sam se ozenio! Devojka se zacrvenu i pita :"Pa sta je lose u tome, lep je parfem,zaista. Vi ste ga odabrali, uostalom! ". Ali, hm, lepa damo. ali u crnoj boji, halo!? "Sto, ne volite to"? PA, to je draga lepojko, boja smrti,pobogu, sta pricate? Oh,ne, izvinite,molim vas, promuca devojka i veli mi "Kod nas je crna boja boja respekta, postovanja prema onome kome urucujete poklon"!. OMG, velim, .."No problem, u kojoj boji zelite da upakujem parfem"? Da vidim koje boje ukrasnih papira imate? I odaberem.... Hocu da kazem, u svetu ima mnogo cudnih stvari, kultura pojedinih naroda je gotovo cudno suprostavljena drugima...! Hteo sam ovo podeliti sa vasim citaocima jer je tema jako zgodna prilika!

  • Nemanja

    15. januar 2018 | 22:41

    Ja ne vidim ništa loše u nošenju trenerke, ako se neko u njoj oseća najbolje što bi mu bilo ko za to progovorio? To što je sad kao veća sloboda što se tiče oblačenja, a trenerke, helanke i sl odevni predmeti su postali "provokativni", a pojedini odevni predmeti sa nekim novim nazivima, sačuvaj me Bože izgleda, o bojama da ne i govorimo su postali "in" i budeš baš ljakse ako nemaš neki takav deo odeće... Oblačim ono u čemu se najlepše osećam

  • Neutralan

    15. januar 2018 | 19:52

    Zivim u Becu i mogu samo da kazem kada vidite na ulicu lepo obucenu devojku/zenu ili momka/coveka odmah se vidi da nije austrijanac vec da je stranac u 80% slucaja Balkanac.... Resto 15% su ostali stranci drugih rasa 😂 a svabu na kilometar prepoznas taj stil se vidi na kilometar .... Nebitno musko ili zensko nisi svaba ako nemas ocupane obrve obrijane noge i ruke i potamnjen od solarijuma za stil oblacenja da ne pricam sve mi boje lepo stoje.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA