Upoznali su se preko interneta kada su bili klinci, a venčali 20 godina kasnije: Bili smo suparnici, a onda se sve promenilo (FOTO)

Dugo vremena Majkl nije hteo koristiti svoje pravo ime

  • 1

Upoznali su se na sajtu "Neopets" dok su još bili deca, a venčali su se 14 godina kasnije. Kristin Endrus-Kar je imala 12 godina kad se pridružila popularnom servisu za ljubitelje kućnih ljubimaca, a koji žele da imaju i virtualne verzije životinja.

Delovali su kao srećna porodica, a 13 dece je živelo u lancima, bez hrane, terali su ih da uče Bibliju: Stravični detalji kalifornijskog horora (FOTO)

Ubrzo je upoznala Majkla koji je tad imao 10 godina i koristio je nadimak Doktor.

Danas 29-godišnja Kristin iz Arkansasa priča kako su u početku bili suparnici pri čemu je ona imala ulogu pozitivnog lika, a Majkl negativnog. Ipak, među njima se rodilo prijateljstvo, pa su ubrzo komunicirali svakodnevno preko četova i mejlova, ali prava imena tad nisu otkrili.

- Dugo vremena Majkl nije hteo koristiti svoje pravo ime, nego samo Doktor - ispričala je Kristin i objasnila da su potom počeli svakodnevno da komuniciraju preko poruka i razgovaraju o privatnim problemima.

- Bili smo blesavi suparnici, a onda smo počeli razgovarati o školi i životu. Prošlo je puno vremena konstantnog komuniciranja dok smo bili mladi tinejdžeri pre nego što mi je poslao svoje slike, a ponekad smo pričali i preko telefona - rekla je.

I dok je Kristin vrlo brzo shvatila da oseća više od prijateljstva prema njemu, Majkl nije znao kako roditeljima da otkrije da ima virtuelnu prijateljicu.

- Bojao se da će mu roditelji zabraniti komunikaciju s "nepoznatima" na internetu ako im kaže za mene - dodaje Kristin koja mu je priznala svoja osećanja, piše Daily Mail.

Pre odlaska u školu razmenjivali bi poruke "volim te", a kad je Majkl napunio 17 godina, počeo je da traži fakultete blizu mesta gde ona živi. Kristin je povela mamu na njihov prvi sastanak. Prisetila se kako je izjurila iz restorana čim ga je ugledala jer su je preplavili osećaji.

- Mama mi je rekla da me gledao s takvom napetošću da se spotaknuo i pao. Njoj je to sve bilo smešno - rekla je Kristin.

Kad je Majkl krenuo na koledž, njihova veza je postala stvarna, a zaprosio ju je 2014. Kristin smatra da ih je upravo komunikacija u tako ranoj dobi pripremila za zdravu vezu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cika Velja

    22. januar 2018 | 11:49

    I ko kaze da se preko "pisama" ne moze roditi ljubav i poverenje prema nekom??? Ni Sveto Pismo nije izuzetak...samo ga treba citati?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA