Plejboj zečica Tanja u kandžama manijaka i FBI-a: Lažno se predstavio i ponudio brdo para za poziranje, pa joj poslao sliku svog penisa (FOTO)

Tanja Brokman morala da potraži zaštitu FBI, policija privela muškarca koji se lažno predstavljao

  • 4

Poznata nemačka Plejboj zečica Tanja Brokman upletena je u FBI istragu nakon što je policiji prijavila slučaj seksualnog uznemiravanja i lažnog predstavljanja jednog muškarca preko mejla i Skajpa.

Brokmanova je za Bild potvrdila da je doživela veliku neprijatnost u koju je, nažalost upletena i jedna poznata kompanija, ne njenom krivicom.

 
❤️ Gewinnspiel bis 25.01.18 verlängert ❤️ Nicht der Wind, sondern die Segel bestimmen den Kurs! ⛵ Helft mir, meinen größten Traum zu verwirklichen 😃 Seid meine Segel und votet mich zur Playmate des Jahres 2018 (Link in Bio ) Wenn ihr dann noch einen meiner Kalender gewinnen wollt - den ich euch *persönlich vorbeibringe* - zeigt mir mit einem Screenshot der Wahl-Bestätigung, dass ihr für mich gestimmt habt. Schickt diesen an info@tanjabrockmann.de 🙌 PS: Wer mehrmals votet erhöht seine Gewinnchancen... 🤗 Das Gewinnspiel startet am 06.12.17 und endet am 15.01.18 (verlängert s.o.) um 10:00 Uhr. Der Sieger wird nach Gewinnspiel-Ende per Zufallsprinzip ermittelt und via Mail benachrichtigt. 🍀 Foto: Jeff Ford für Playboy Deutschland, Februar 2017 #PlaymateOfTheYear #MyBiggestDream #Voting #GewinnspielA post shared by 🐰Playmate Tanja Brockmann🐰 (@tanjabrockmannofficial) on

- Nedavno sam na i-mejlu zatekla pismo jednog gospodina koji je navodno zastupnik firme "Major model" i poznatog modnog magazina "Harper's Bazaar". Ponudio mi je 6.500 evra za poziranje u kupaćem kostimu unutar stranica magazina, kao i 17.000 evra za malo slobodniju sliku za naslovnu stranu. U startu sam pomislila da je ova cifra nerealno visoka i bilo mi je sumnjivo. Potom sam nastavila da čitam mejl od njega u kojem je naglasio da će mi svi troškovi putovanja i u hotelu biti plaćeni - priča u dahu lepa Nemica.

Tanja je dodala kako joj je jedna stvar u mejlu signalizirala da se radi o prevari.

- Menadžer kompanije Major Model insistirao je da pre upoznavanja i potpisivanja ugovora popričamo preko Skajpa. Navodno sa svim modelima to radi. Umalo sam nasela na to. Nisam pristala, a onda sam narednog dana dobila sliku njegovog penisa. Kako često dobijam golišave, ne i nepristojne slike muškaraca, isprva nisam registrovala da se radi o tom menadžeru, a onda sam pogledala adresu i frapirala se. Odlučila sam da slučaj prijavim policiji, jer je ipak u priču upletena i jedna renomirana kompanija - ispričala je Brokman.

Ona je dodala kako je upozorila pomenutu kompaniju na prevaru te da su joj se zahvalili na tome.

- Rečeno mi je da ovo nije prvi put da ih prevaranti koriste u lične, perverzne svrhe. Jako sam srećna što nisam pristala na sve i što nisam otputovala i sebe dovela u opasnost - rekla je Tanja Brokman.

FBI je vrlo brzo nakon prijavljenog slučaja priveo muškarca koji je uznemiravao Plejboj zečicu iz Kelna.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA