Najskuplji selfi na svetu: Nema osobe koja ne bi poželela da uradi isto što i ovaj čovek (FOTO)

U ponedeljak Vande Hei planira u još jednu svemirsku šetnju

  • 23

U utorak, 23. januara 2018. godine, astronaut Mark Vande Hei je napravio najskuplji selfi! Naime, on je bio u prvoj ovogodišnjoj šetnji u svemiru.

Preminuo američki astronaut Džon Jang: Bio je šest puta u svemiru, jednom je poneo i sendvič (FOTO) (VIDEO)

On je sa Skotom Tinglom išao u Međunarodnu svemirsku stanicu kako bi obavili redovno održavanje stanice Canadarm 2, koje je trajalo sedam sati i 24 minuta.

U ponedeljak Vande Hei planira u još jednu svemirsku šetnju, ali ovaj put će mu društvo praviti Noršige Kanai iz Japanske svemirske agencije za istraživanje, kada planiraju da završe održavnje robotske ruke na stanici Candarm 2.

Nova svemirska šetnja zakazana je za 7.10, a NASA počinje sa prenosom uživo već u 5.30.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • PEXON

    27. januar 2018 | 19:22

    Kakva je ovo laz od selfija.montaza.ako je zemlja iza astronauta kako mu se na staklu kacige vidi zemlja.on je okrenut od zemlje prema svemiru I tami.zemlja bi se videla iza njega Ali na staklu kacige se ne moze videti.NASA laze ispira mozak.

  • Matrix

    27. januar 2018 | 20:02

    Ko još veruje ovim klovnovima od astro-glumaca.Oni koji koriste svoj mozak sigurno ne.Bezbroj puta smo ih razotkrili da lažu o svemu a i dalje ćemo.Zemlja je ravna,živela istina i zdrav razum!

  • mls

    28. januar 2018 | 08:50

    Vidim sve sami strucnjaci koji tvrde da je zemlja ravna, a ne znaju osnove pravopisa. Zbog takvih nam je drzava tu gde jeste. Pametan je zacutao a budala progovorila... ostatak znate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA