Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mića iz kafića

    06. februar 2018 | 16:24

    A je li mu na meniju ono po čemu se Pabliša najviše pročuo? Razočaraće Pablišine fanove ako toga nema makar kao začin ili zaslađivač.

  • Gidra

    06. februar 2018 | 15:55

    Koji bezobzirni ludak može uopšte dati ime nekome kafeu iili restoranu po nekom ozloglašenome krimosu, mafijašu ili narko dileru? Još citira mafijaše kao da su to neke svete mudrosti? Trebao bi da se upita koliko je ta bagra pobila ljudi. Koliko ih potrovala i ojadila drogom itd

  • miki

    06. februar 2018 | 11:59

    Tacno 12 ljudi sada oko mene ( Den Haag )su spremni do Barcelone da jedu u restoranu.. Sto znaci zasigurno dobra reklama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA