Udara gole muškarce u testise, guši čoveka i stavlja štikle na njihovo lice: Policajka glumila domino damu u filmovima, a sada je dobila otkaz (VIDEO)

Ona se u periodu od 2008. do 2012. godine pojavljivala u filmovima gde je glumila dominu, a ponekada se zbog novca i privatno viđala sa klijentima

  • 0
Foto: Porno Hub

Policajka iz Nju Džerzija je otpuštena pošto je otkriveno da se ranije pojavljivala u filmovima kao domino dama, prenosi Dejli Mejl.

Zbog ovog profesora iz Holandije svaka žena obožava matematiku: Izgleda kao agent 007, a tako se i ponaša (FOTO)

Kristen Himan (31) se borila da zadrži svoj posao u okrugu Hudson, ali je ipak suspendovana prošlog maja kada su svi saznali za njenu prošlost.

Šerif Frenk Šilari je izjavio za The Jersey Journal da je u sredu doneta odluka da se Kristen otpusti.

Odeljenje je suspendovalo Himanovu bez plate 26. maja, samo šest dana pre ceremonije diplomiranja.

Naime, ona je tom prilikom optužena za nepoštovanje poziva javnog službenika. Ona se u periodu od 2008. do 2012. godine pojavljivala u filmovima gde je glumila domino damu, a ponekada se zbog novca i privatno viđala sa klijentima.

Kristen je rekla da se nikada nije pojavljivala gola i da nije bilo seksa na pomenutim snimcima.

Prema pisanju Dejli Mejla, na nekim snimcima se može vidite kako udara gole muškarce u testise, guši čoveka u bazenu i stavlja svoje štikle čoveku na lice.

Na ovim snimcima ona nosi posebne kostime, a ona je rekla da su neke nasilne scene nameštene i da je ona zapravo bila samo glumica.

Njeni advokati su istakli da je bilo pogrešno što su je suspendovali pre disciplinskog ročišta. Suspenziju je poništio sudija, a ona je diplomirala 8. juna.

Zatim je otišla na plaćeno odsustvo do saslušanja. Advokat koji ju je zastupao je rekao da on više nije umešan u ovaj slučaj.

Više fotografija pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA