≫ 

Ima veštački nos jer joj je njen propao kroz lice: Sada ga je usred emisije skinula i pokazala kako zaista izgleda (VIDEO)

Žena je šokirala gledaoce jedne emisije kada je bez upozorenja skinula nos

  • 0

Britanki je dijagnostikovana autoimuna bolest nakon što je joj je nos bukvalno propao kroz lice. Danas ima veštački nos koji je magnetima pričvršćen za lice, a to je pokazala u jednoj emisiji.

Hrabra Džejn Hardmen (48) šokirala je gledaoce jedne emisije kada je bez upozorenja skinula nos, prenosi Dejli mejl.

Majka monstrum ubila je svoje bebe zbog stresa: Jedna je još bila živa kada ju je zamrzla, 14 godina bile su u ledu, a horor je otkriven slučajno

Hardmen je ispričala kako je saznala da boluje od autoimune bolesti. Ona se 2012. godine sudarila sa svojim psom, kada joj je nos otekao i prokrvario, a tad je izgubila i čulo mirisa. Otišla je kod lekara i otkrila da ima Vegenerovu granulomatozu, koja može da bude fatalna ako se ne leči na vreme.

Ona je ispričala kako su i doktori u početku bili zbunjeni oticanjem nosa, a na ulici je morala da hoda pognute glave jer su ljudi zurili u nju.

Tada su lekari otkrili da boluje od bolesti koju karakteriše upala krvnih sudova. Krenula je na hemoterapiju, a nakon dve godine lečenja doktori su joj savetovali da je najbolje da joj nos odstrane.

- To je bio najgori dan u mom životu. Ali kada sam videla šta ću nositi umesto njega, bilo mi je lakše - ispričala je žena.

Džejn sada nosi veštački nos kojim pokriva rupu na licu. Ona je rekla kako svake večeri pre spavanja skida nos.

Britanka je u emisiji pokazala kako skida i stavlja nos koji ima magnete, a ispričala je da mora da ga drži i kada kija, jer joj jednom tako ispao.

Tokom dve godine borbe Džejn je izgubila čula mirisa i ukusa, ali je uspešnim operacijama uspela da ih povrati.

VIDEO: Dečak čudo: Doktori mu predvideli nekoliko sati, sada ima sedam godina i čeka operaciju koja će mu promeniti život

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA