Melanija ne želi da se razvede od Trampa, a ovo je pravi razlog zbog čega ostaje u braku i trpi poniženja

Melanija sa pravom veruje da bi medijska eksponiranost eskalirala da se odluči na razvod

  • 13

Iako američki mediji ne prestaju da bruje o preljubima predsednika SAD Donalda Trampa, njegovoj supruzi Melaniji, prema rečima njoj bliskog izvora, ne pada na pamet da se razvede.

Melanija dobila trajno prebivalište u SAD jer je imala "Ajnštanovu vizu": Dobijaju je samo imigranti sa izvanrednim sposobnostima

Kako piše Hollywood Life, razlog zbog kojeg Slovenka ne želi da se razvede od supruga jeste njihov sin Baron. Navodno je na muža besna dok su unutar zidova Bele kuće, ali po svemu sudeći, smatra da bi razvod teško pao njihovom sinu.

- Svi koji misle da će Melanija da traži razvod nisu u pravu. To što je ona odabrala da ostane u braku nije znak slabosti, već se ona fokusirala na sina i njegovu dobrobit. Veruje da je stabilno porodično okruženje, koliko je moguće u ovim okolnostima, najbolje za njega - rekao je izvor.

Donald Tramp sa sinom Baronom Foto: Tanjug/AP

Posebno jer je poslednja godina, otkako mu je otac postao američki predsednik, bila jako teška za dečaka koji se odjednom našao okružen paparacima i pod budnim okom javnosti.

Melanija sa pravom veruje da bi medijska eksponiranost eskalirala da se odluči na razvod, što bi samo štetilo Baronu. Zbog toga i dalje ostaje u braku sa suprugom, piše američki medij.

VIDEO: KNJIGA O TRAMPU: Delo Majkla Vulfa koje je izazvalo kontraverze u svetu

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vesna

    11. april 2018 | 18:08

    Najveca osveta ce mu biti da ga prevari sa rusem

  • Aki

    11. april 2018 | 19:47

    Ima traume kada se noću probudi i vidi ovog kraj sebe, ali ...

  • Milica

    11. april 2018 | 17:37

    Nije jedina koja ostaje u braku i trpi ponizenja. Ona bar ima veliku cenu kojom placa ponizenja i to sto vise nije voljena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA