≫ 

Majka je zavirila u telefon svog sina, a tamo je sve vrilo od seksa: Da li mogu da dođem da probam 2 sata, poneću nešto da nas digne (FOTO)

Tinejdžer je čak nameravao da jednu noć seksa plati 900 dolara

  • 5

Zabrinuta majka iz Melburna pronašla je surove i odvratne tekstualne poruke u telefonu njenog 15-godišnjeg sina. Poruke su stigle od radnika iz seks industrije koji su dečaku nudili svoje usluge.

Žena je bila besna kada je saznala da je njen sin u kontaktu sa ljudima sa sajta backpage.com, koji je posle njene prijave ugašen.

Policajci upali na divlju žurku u prestonici seksa i prekinuli orgije: Snimali su ih gole na gomili (VIDEO)

U jednoj poruci tinejdžer je lagao za svoje godine i raspitivao se o nezaštićenom seksu.

- Da li mogu da dođem kod vas? Da probam dva sata, pa da vidimo da li se uklapam, poneću nešto da nas dodatno podigne - napisao je dečak.

Foto: dailymail.co.uk

Sve žene su odgovorile sa "da", a jedna ga je nagovarala da iznajmi lep apartman kako bi tamo dobio kompletnu uslugu za 900 dolara.

- U redu slatkišu, da li možemo da se dogovorimo o određenoj noći. Da li bismo mogli da se vidimo sutra uveče u tome lepom apartmanu - napisala je jedna od seks radnica u odgovoru.

Foto: dailymail.co.uk

Zabrinuta majka kaže da nikada ne bi išla u krstaški rat protiv seks industrije, ali da je bila prilično iznenađena kada je saznala koliko je lako doći u kontakt sa tim ljudima, čak i njenom maloletnom sinu.

- Mi nemamo problem sa legalnom prostitucijom, shvatamo da je to posao za neke ljude. Samo je loše što je tako pristupačno. Ne shvatam zašto niko ne radi ništa po tom pitanju - rekla je majka dečaka.

Nije protivzakonito upravljati bordelom u Melburnu, ali je nezakonito ponuditi nezaštićeni seks maloletniku ili ga ubiti u toku seksualnog čina.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA