Otac Megan Markl neće doći na venčanje: Oporavlja se od srčanog udara, a tu je i skandal sa paparaco fotografijama (FOTO) (VIDEO)

Dok će se princu Hariju u subotu zavetovati na večnu ljubav, uz Megan će tako biti samo majka, a još nije poznato ko će nekadašnju zvezdu serije ''The Suits'' u ovoj situaciji dovesti do oltara

  • 1

Samo pet dana pre kraljevskog venčanja Tomas Markl, otac Megan Markl, za portal TMZ izjavio je da ipak neće svoju ćerku voditi do oltara. Kako pišu strani mediji, razlog ove njegove odluke je prvenstveno zdravlje jer je, kako tvrdi, pre šest dana pretrpeo srčani udar izazvan stresom.

Osim toga, ne želi da kraljevsku porodicu dovodi u neprijatnu situaciju s obzirom na lažne paparaco fotografije koje je snimio u dogovoru sa fotografom.

Navodno mu je ovo drugi srčani udar, a iako prvo nije bilo poznato da li za fotografije dobio novac, sada je priznao i da je za spomenuti dogovor bio plaćen, ali je dodao i da nije puno zaradio iako se fotografije širom sveta prodaju za 100 hiljada funti.

Tomas Markl, otac Megan Markl Foto: Profimedia

Suveniri se prodaju na svakom koraku, a evo koliko će koštati venčanje: Pripreme za kraljevsku svadbu se privode kraju (FOTO)

Pokušao je da se opravda i tako što je istaknuo da su mu sa svih strana nudili priliku za intervjue, da ih je sve odbijao, ali da se na saradnju sa fotografom odlučio samo iz razloga jer je na prethodnim fotografijama izgledao poprilično loše pa je to nekako pokušavao da ispravi.

Britanski mediji pišu da su kraljica Elizabeta II i princ Filip veoma ljuti na Meganinog oca zbog čitave ove situacije sa paparaco fotografijama.

Otac američke glumice Megan Markl neće biti na venčanju Foto: Profimedia

Izvori bliski kraljevskoj palati kažu da članovi buduće Meganine porodice do izlaska ove vesti u medijima nisu bili upoznati sa podatkom da otac bivše glumice ne dolazi na venčanje i da je to vest koja je mladu tik pred venčanje duboko uzrujala, prenosi Dnevnik.hr.

Megan Markl i princ Hari će se venčati u subotu Foto: Tanjug/AP

- Princ Hari i Megan mole za razumevanje i poštovanje u ovoj teškoj situaciji - poručili su iz palate.

Dok će se princu Hariju u subotu zavetovati na večnu ljubav, uz Megan će tako biti samo majka, a još nije poznato ko će nekadašnju zvezdu serije ''The Suits'' u ovoj situaciji dovesti do oltara.

OGLASILA SE I POLUSESTRA MEGAN MARKL

Polusestra glumice Megan Markl izjavila je danas da je njihov penzionisani otac pod neverovatnom količinom stresa zbog nemilosrdnog pritiska novinara i paparaca koji ga opsedaju u njegovoj kući u Meksiku, uoči venčanja njegove ćerke sa britanskim princom Harijem u subotu, 19. maja.

Samanta Markl rekla je britanskoj televiziji da je njihov otac Tomas Markl nedavno imao napad panike dok je vozio autoputem, jer ga je pratio veliki broj automobila sa predstavnicima medija, što je nazvao "opasnom situacijom", prenosi AP.

Polusestra je rekla da su novinari uznemiravali njihovog oca Foto: Profimedia

Polusestra Megan Markl rekla je i da su novinari njihovog oca uznemiravali kod kuće, kao i da je nedavno doživeo srčani udar.

- Pod ogromnim je stresom. Oni (novinari) su iznajmili kuću pored njegove u Meksiku, njih četvoro ili petoro, on ne može ni roletne da podigne niti da bilo kuda krene, a da ga ne prate. To je okrutno i nametljivo i mislim da je veoma neetično -rekla je Samanta Markl.

Ona nije navela kada se tačno sve ovo događalo.

VIDEO: BRAK ĆE TRAJATI TRI GODINE Britanci imaju grozne prognoze za Megan i Harija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Realno

    15. maj 2018 | 11:26

    Mnogo lepa zena...nije cudo sto je ovaj razmazeni Englez izabrao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA