Otac Megan Markl definitivno ne dolazi na njeno venčanje, ona mu poslala emotivnu poruku

Nakon prvobitne odluke Tomasa Markla da ne prisustvuje venčanju svoje kćerke, Megan mu je poslala emotivnu poruku u kojoj mu kaže da ga voli i da brine za njegovo zdravlje

  • 1

Otac verenice princa Harija Megan Markl kaže da neće moći da prisustvuje njenom venčanju, jer ide na operaciju srca, navodi sajt Ti-Em-Zi (TMZ).

Tomas Markl, koji živi u Meksiku, rekao je sajtu TMZ da će morati na u bolnicu u sredu.

>>> Otac Megan Markl neće doći na venčanje: Oporavlja se od srčanog udara, a tu je i skandal sa paparaco fotografijama (FOTO) (VIDEO)

Foto: Guliver/Chris Jackson/Getty Images/Profimedia

On je prvobitno rekao da neće prisustvovati venčanju jer ne želi da sramoti kćerku, dok je kasnije rekao da želi da ide, ukoliko mu to zdravlje dozvoli, prenosi Rojters.

Tomas Markl nedavno je bio umešan u skandal sa paparaco fotografom iz Los Anđelesa, kada su mediji otkrili da je u dogovoru sa njim pravio fotografjie koje bi poboljšale njegov ugled u javnosti.

Nakon prvobitne odluke Tomasa Markla da ne prisustvuje venčanju svoje kćerke, Megan mu je poslala emotivnu poruku u kojoj mu kaže da ga voli i da brine za njegovo zdravlje.

Majka Megan Markl, Doria Ragland, nekoliko dana pred venčanje dala je otkaz u bolnici u kojoj je radila - Foto: Tanjug/AP

Mediji prenose i da je njena majka Doria Ragland samo nekoliko dana pre venčanja, dala otkaz u klinici za mentalne bolesti u Los Anđelesu, gde je radila kao socijalna radnica.

Informaciju je potvrdila i bolnica u kojoj je Doria radila, a šuška se da će nakon kraljevskog venčanja pokrenuti sopstveni posao.

VIDEO: BRAK ĆE TRAJATI TRI GODINE Britanci imaju grozne prognoze za Megan i Harija

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pera Kojot

    16. maj 2018 | 18:18

    Oni su na ostrvu svi pokrivljeni malo! Eto vec im se mesaju i mexikanci u kraljevinu, propadaju polako za sva zlodela sto su radili I rade vekovima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA