Potrošio je 50.000 evra da bi izgledao kao vilenjak: Ima špicaste uši, ogromne oči i belu kosu, ali to nije sve (FOTO) (VIDEO)

Nakon poslednje operacije, na kojoj mu je vilica slomljenja na pet mesta, Luis je spreman da se podvrgne novim zahvatima

  • 24

Muškarac, koji je proveo život i potrošio novac na plastične operacije, kako bi izgledao na ljudskog vilenjaka i vanzemaljca, planira nove zahvate.

Luis Padron (26) iz Buenos Ajresa do sada je potrošio 50.000 evra na mnogobrojne plastične operacije, kako bi izgledao kao Plejadijanac, fantazijsko stvorenje između vilenjaka i vanzemaljca.

Sa špicastim ušima kao kod vilenjaka, uvećanim očima i belom kosom, Luis izgleda kao da ne dolazi sa Zemlje.

Napravljeni su kupaći kostimi sa licima princa Harija i Megan Markl. Ako ih bolje pogledate, shvatićete zašto se svi smeju (VIDEO)

 
Soon, my ear surgery will be a reality 💕A post shared by Luis Padron - 👑 THE ELF 👑 (@luispadron.elf) on

Nakon poslednje operacije, na kojoj mu je vilica slomljenja na pet mesta, Luis je spreman da se podvrgne novim zahvatima, prenosi Dejli mejl.

- Želeo bih da smanjim Adamovu jabuku i da uradim operaciju očiju kako bi dobio izgled mačke - rekao je Brazilac. Pored toga, želi i da trajno promeni boju očiju.

Ali ovde se spisak želja ne završava.

- Želim da uradim fejs lifting, operaciju nosa i stavim kljove među zube - istakao je on.

Svoj život posvetio je tome da izgleda kao Plejadijac, a zahvaljujući brojnim operacijama, u tome je skoro uspeo. Luis izgleda kao da nije sa ove planete.

- Kada sam bio tinejdžer, saznao sam za ova stvorenja. Ona su savršena ljudska bića iz svemira, veoma su bledi i vrlo visoki, imaju dugu, srebrnu kosu i velike oči. Iznutra se osećam kao fantazijski lik i to želim da prikažem u javnosti. Do sada sam imao oko 40 operacija na koje sam potrošio oko 50.000 evra - ispričao je on.

Za samo pet godina "plastični princ", kako je sam sebe prozvao, imao je šest operacija promene očiju, dva puta je operisao nos, dok su vrhovi njegovih ušiju preoblikovani, kako bi dobili špicasti izgled.

Poslednja operacija obavljena mu je u Južnoj Koreji. Luisu je tamo vilica polomljena na pet mesta, a od zahvata se još uvek oporavlja.

- Morali su da seku kost na četiri dela i da uklone mali deo sa kostiju. Zalepili su ih sa 10 titanijumskih noktiju koje sada imam i koji su oštri kao dijamant - objasnio je on.

Pored operacija, Luis redovno izbeljuje kosu. Sada nosi periku jer je morao da skrati kosu, kako bi mu uskoro bila urađena transplantacija kose vampira.

VIDEO: Ova devojka ima dizajniranu vaginu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mara

    16. maj 2018 | 17:59

    Kad procitam ovako nesto tek shvatim koliko sam u stari srecna i da uopste nemam problema u zivotu🤣🤣🤣

  • B

    16. maj 2018 | 17:37

    Covek mora da ima neki poremecaj u glavi da bi ovo sebi radio ali na kraju krajeva dokle god nikog ne ugrozava ne treba ga osudjivati. Njegov zivot.

  • Leo

    16. maj 2018 | 16:28

    Lici na demona a ne vilenjaka... Antihrist

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA