Princeza Šarlot ponovo je zvezda dana: Tokom polo meča u kom je učestvovao princ Vilijam, izvodila je nove akrobacije (FOTO)

Princ Džordž bio je oduševljen što ponovo može da pravi nestašluke sa rođakom Savanom Filips, sa kojom se dobro zabavio i dan ranije, dok su posmatrali paradu sa balkona Bakingemske palate

  • 4

Princ Vilijam učestvovao je danas na dobrotvornom kraljevskom Maserati polo turniru u Gločesteru, a njegova porodica uživala je druženju sa prijateljima dok su posmatrali meč.

I ovoga puta, princeza Šarlot našla se u centru pažnje dok je izvodila različite akrobacije, a njen stariji brat je sve to stidljivo posmatrao sa strane.

>>> Princeza Šarlot ukrala šou tek rođenom bratu: Jednim potezom očarala je sve, već je vide kao Dajaninu naslednicu (FOTO) (VIDEO)

Kejt Midlton je sa decom posmatrala dobrotvorni polo meč u kom je učestvovao i princ Vilijam - Foto: Profimedia

Princ Džordž bio je oduševljen što ponovo može da pravi nestašluke sa rođakom Savanom Filips, sa kojom se dobro zabavio i dan ranije, dok su posmatrali paradu sa balkona Bakingemske palate.

Kejt Midlton, koja se porodila pre samo šest nedelja, bila je odlično raspoložena danas iako sve vreme nije skdala pogled s dece, prenosi Dejli Mejl.

Malena Šarlot se već po dobrom starom običaju, potrudila da zabavi sve oko sebe - Foto: Profimedia

Malena Šarlot se već po dobrom starom običaju, potrudila da zabavi sve oko sebe, pa je tako u jednom momentu napravila i stoj na glavi.

Novac prikupljen na današnjem dobrotvornom meču, pomoći će da se skupe sredstva za dve dobrotvorne organizacije "Royal Marsden" kojom vojvoda od Kembriidža predsedava i "Centerpoint" čiji je pokrovitelj.

Princ Vilijam je inače iskusan polo igrač - Foto: Tanjug/AP

Princ Vilijam je inače iskusan polo igrač, a današnji meč samo je jedan u nizu onih na kojima će učestvovati sa princom Harijem tokom leta.

Braća inače učestvuju u ovakvom mečevima od 2007. godine, a za dobrotvorne organizacije kojima upravljaju ili čiji su pokrovitelji, na taj način do sada su prikupili više od 12,5 miliona evra.

Princ Džordž bio je oduševljen što ponovo može da pravi nestašluke sa rođakom Savanom Filips - Foto: Tanjug/AP

Smatra se da je njihova ljubav prema sportu došla od njihovog oca princa Čarlsa, koji je, kao i njegov otac princ Filip, bio oštar igrač, a obojica su se često takmičili na turnirima.

VIDEO: Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA