≫ 

"Bog je stvorio Adama i Evu, a ne Adama i Stevu": Momak u venčanici izazvao havariju na aerodromu u Dubrovniku (FOTO)

Neki članovi grupe su objasnili da se verovatno radi o momačkoj večeri stranih turista jer se u Evropi pojavio trend prema kojem se mladoženja namerno dovodi u neprijatne situacije

  • 1
Foto: Facebook/Dnevna doza prosecnog dalmatinca

Na Dubrovačkom aerodromu građane je zatekao za ovo podneblje poprilično neobičan prizor. U grupi mladića stajao je jedan dečko odeven u venčanicu.

Fotka je ubrzo završila na stranici Dnevna doza prosečnog Dalmatinca, a ispod nje su počeli da se nižu komentari u kojima se osuđuju transrodne osobe.

Nikom nije jasno da li je ovaj Hrvat samo pokušao da se parkira ili je uspeo da preživi nemoguće

"Bog je stvorio Adama i Evu, a ne Adama i Stevu", "Užas... I danas tema da im se diplome preimenuju u rod koji oni menjaju svake godine", "Muko moja ako se ona razmnoži, strašno", "Nadiru. Blago nama", bili su neki od komentara.

Neki su članovi grupe objasnili da se verovatno radi o momačkoj večeri stranih turista jer se u Evropi pojavio trend prema kojem se mladoženja namerno dovodi u neprijatne situacije.

Foto: Instagram/Aaron Whitlock

- To je sad đir kod Engleza, izaberu jednog u ekipi koji mora biti blesavo obučen, ali zato ne plaća ništa. Ja sam vozio prošli mesec Power Rangersa u jednoj ekipi, a u drugoj je bio policajac. Da nije ludilo je, al šta ćeš - napisao je jedan član.

- To je sad zadnji hir momačkih večeri po Evropi, budući mladoženja treba da se što više osramoti na svojoj momačkoj večeri, i uvek je obučen kao žena - kaže druga članica.

Svoje mišljenje je rekla i mlada Briatnka Ejmi Norgate.

Foto: Instagram/Aaron Whitlock

- Da, rade to sve vreme. Ovo je sigurno mladoženja, kod nas je uobičajno da ga obuku u ružičastu haljinu ili u veliki penis. Momačke večeri se u Engleskoj znaju da se otrgnu kontroli. Nije čudno ako ujutro zateknete mladoženju golog i zalepljenog izolir trakom za neki predmet - rekla je ona.

Hrvate je prošlog leta šokirao prizor turista koji se Hvarom prošetao obučen kao terorista, no pokazalo se da se i u tom slučaju radilo o kostimu za momačko veče.

VIDEO: Kad venčanje pođe po zlu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA