Megan Markl se nije javila ocu od venčanja: Nije ni upoznao princa Harija, brine se da ga kraljevska porodica ignoriše (VIDEO)

Svemu bi uzrok mogao da bude intervju koji je Tomas Markl dao za emisiju "Dobro jutro Britanijo" u kojem je progovorio o odnosu sa svojom ćerkom

  • 0

Megan Markl i princ Hari se još od kraljevskog venčanja nisu čuli sa njenim ocem Tomasom. Tada je uoči svadbe izbio skandal sa paparaco fotografijama, koji je ozbiljno uznemirio čitavu kraljevsku porodicu.

Sada je otac vojvotkinje od Saseksa otkrio da se boji da ga kraljevska porodica ignoriše.

Otac Megan Markl žali što nije odveo ćerku do oltara: Gledao je ceo svet, nisam mogao biti ponosniji (FOTO)

Svemu bi uzrok mogao da bude intervju koji je Tomas Markl dao za emisiju "Dobro jutro Britanijo" u kojem je progovorio o odnosu sa svojom ćerkom. On je za taj intervju dobio čak 8.500 evra.

Tada je Tomas otkrio da još uvek nije upoznao svog zeta i da ga niko iz kraljevske porodice još uvek nije pozvao.

Tomas Markl, otac vojvotkinje od Saseksa Foto: Profimedia

- Nije dobio nikakav poziv iz palate, što ga je jako iznenadilo. Hteo je da porazgovara sa njima o putovanju u Veliku Britaniju ili o tome kad mu Megan i Hari doći u posetu. Još nije upoznao Harija i očajan je zbog toga - rekao je izvor blizak Tomasu za The Sun.

Markl se nakon svega juče u britanskom "Sanu" požalio da od Megan nije dobio ni čestitku za Dan očeva i dodao kako se nada da intervjuom za "Dobro jutro Britanijo" nikoga nije uvredio.

Naime, svekar je princu tada rekao da bi "Americi i Donaldu Trumpu trebalo dati još jednu šansu", sa čim se Hari navodno složio. To je bio prvi put da je u javnost izašlo mišljenje člana kraljevske porodice o predsedniku SAD, s obzirom da članovi monarhije o spoljno političkim odnosima retko u javnosti izražavaju svoje mišljenje.

Megan i Hari Foto: Tanjug/AP

On se međutim, bez dogovora sa kraljevskom porodicom, više puta pojavljivao u javnosti, a poznato je da je pre svadbe za paparaco fotografije dobio i novac. Sa njima je, naime, inscenirao kako čita knjigu o Velikoj Britaniji.

Na gostovanje u emisiji se odlučio kako bi sve objasnio i popravio svoju sliku u medijima. Tada je rekao da se nada da će Megan i Hari uskoro dobiti dete ali i da je plakao tokom prenosa venčanja.

Kraljevska porodica se oko njegovog intervjua nije javno izjasnila, ali je njima blizak izvor za američke medije potvrdio da su u Kensingtonskoj palati nakon Markelovog intervjua svi "bili više nego ljuti".

VIDEO: Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA