Ona je mlada, lepa i prva dama iz Saudijske Arabije koja je vozila Formulu 1 nakon ukidanja zabrane za žene (FOTO) (VIDEO)

Njena vožnja Formule 1 dobila je talas pohvala na društvenim mrežama, a korisnici su istakli da je to bio "istorijski događaj"

Komentari

  • hey

    26. jun 2018 | 16:33

    Dok je ona lepa i mlada i ima slobodu, druge žene u njenoj zemlji su zamotane i ne smeju bez pratnje u wc...

    • 26. jun 2018 | 17:22

      enes np

      @hey

      Ako nesto ne znas nemoj o tome da pricas. Zene u svojoj kuci i pred najuzom porodicom mogu biti bez marame. Mesanje sa nepoznatim i muskarcima koji joj nisu iz najuze porodice je zabranjeno, i to im ne zabranjuje suprug ili porodica vec Bog. One imaju svoje bazene, javna kupatila i ostale sadrzaje koje imaju i zene u "slobodnom i demokratskom" zapadu, samo bez mesanja sa muskarcima. A da ista znas i da si procitao svoju svetu knjigu procitao bi da je i u njoj Bog naredio da zene pokriju kosu i oblace se smerno i ne pokazuju svoje ukrase drugim muskarcima. E sad posto ima vernika na baterije, i kod vas i kod nas, pa uzimaju od vere sta im odgovara, a sto ne odgovara odbacuju uz razna opravdanja, uz to se busaju u grudi kao najveci vernici, a u crkvu ili u dzamiju odu jednom nedeljno iki nikako, tu je najveci problem i takvih je trenutno najvise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA