≫ 

Na ovoj plaži u Grčkoj ljudi troše i do 100.000 evra dnevno: Za ležaljku daju 500, a za običan sendvič 25 evra (VIDEO)

Cena ležaljki u Nammosu nije ista za svakog gosta

  • 17

U najpoznatijem baru Nammos koji se nalazi na plaži Psarou na ostrvu Mikonos, ležaljka koja se nalazi u prvom redu do mora košta između 300 i 500 evra na dan. Ova cena nije jedina od koje se ljudima vrti u glavi. Kafa u ovom lokalu košta devet, kao i voda a za sok treba "iskeširati" 14 evra. Oni koji žele da doručkuju za običan sendvič moraju da izdvoje 25 evra. 

Cena ležaljki u Nammosu nije ista za svakog gosta.

"Obični smrtnici" moraju iz novčanika da izvade 120 evra i za taj iznos dobiće dve ležaljke i suncobran. Međutim, predstavnici međunarodnog jet seta, bogati magnati i holivudske zvezde koji žele da rezervišu prvi red pored mora ovo zadovoljstvo će da košta između 300 i 500 evra po ležaljci.

Kako Srbi prkose nevremenu u Grčkoj (FOTO)

Posetioci kafića u kom su cene nezamislive, dnevno potroše između pet i sto hiljada evra.

Kafa se u baru Nammos kreće od pet evra za jednostavan espreso i dostiže devet evra za irsku kafu. Fredo kapućino košta osam evra, a isto toliko i flašica obične vode! Sok košta 14 evra, baš kao i smoti od svežeg voća, piše grckainfo.com.

Pogledajte video:

Nammos doručak uz kafu, sok od pomorandže, hleb, puter, domaći džem, med, jaja, kašu sa orasima, jogurt, voćne salate, razne sireve i kroasane košta 35 €, a sendvič sa piletinom ćete platiti 25 evra.

U restoran bar na plaži Nammos, koji je već dugo atrakcija internacionalnog jet seta, vlasnici su prošle godine uložili jedan i po milion evra.

Sada je transformisan u luksuzno "selo" sa sopstvenim tržnim centrom, glamuroznim butikom, masažom i Spa salonom...

Foto: Printskrin/Youtube

Usluga je najvišeg standarda - od plaže do restorana, plaža je kristalno bistra, a atmosfera je sofisticirana.

Treba napomenuti da je u ovom baru prošle sezone, od maja do septembra, potrošeno 36.000 boca finog francuskog šampanjca, odnosno oko 300 boca dnevno!

VIDEO: Ribice se igraju na plaži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA