≫ 

Muslimanskom vojniku je celo telo prekriveno tetovažama, živi luksuznim i bahatim životom: Stalno se slika go, a svoj ponos vešto skriva (FOTO)

Poznat je kao Jakiboj, a na društvenim mrežama često postavlja fotografije skupih i brzih automobila i teških vežbi koje radi u teretani

  • 11

Samoproklamovani "muslimanski šia vojnik" iz Sidneja, koji je celo telo prekrio tetovažama, zavisnik je od teretane i izgradio je pravu legiju sledbenika na Instagramu na kom objavljuje fotografije svog raskošnog života.

Poznat je kao Jakiboj, a na društvenim mrežama često postavlja fotografije skupih i brzih automobila i teških vežbi koje radi u teretani.

Anđeo čuvar na Aljasci: Haski spasao devojku od davljenja, a već 7 godina spasava ljude iz nevolja (FOTO) (VIDEO)

Njegovi sledbenici na Instagramu, kojih ima više od 60.000, imaju prilike da vide i njegove gole selfije, piše Dejli mejl.

Međutim, nedavne fotografije otkrivaju svu raskoš njegovog života.

Tako Jakiboj uživa u vožnji automobila vrednog 180.000 dolara, Versaće posteljini, ali lampi koja je napravljena od pozlaćenog "bereta" pištolja i koja vredi više od 1800 dolara.

Zvezda društvenih mreža često časti svoje pratioce fotografijama iz teretane, ali i selfijima na kojima je potpuno go ili koristi samo emotikon pice kako bi sakrio svoj "ponos".

Goli selfiji otkrivaju da mu je celo telo prekriveno tetovažama. Jakiboj često ispisuje i motivacione poruke.

Za sebe kaže da je "muslimanski šia vojnik".

 
#YakiboY💋 Who’sHungryForColdPizzaSlice🍕🙋🏻‍♀️A post shared by Yaki boY💋 (@leon68yaki) on

Međutim, ne podržavaju svi njegov raskošan život na društvenim mrežama, pa je često izložen i kritikama.

 
#YakiboY💋A post shared by Yaki boY💋 (@leon68yaki) on

Neki od kritičara ističu da su njegove tetovaže "haram", odnosno da ih je Alah zabranio u muslimanskoj veri, i da alkohol, tetovaže i vera ne idu zajedno.

Jakiboj ističe da ne pripada nijednoj grupi, iako je bio blizak prijatelj sa kraljem podzemlja Paskalom Barbaro, koji je upucan u glavu 2016. Barbaro je dovođen u vezu sa mafijom i sidnejskim gangsterima.

 
#YakiboY💋 #abscheckA post shared by Yaki boY💋 (@leon68yaki) on

VIDEO: Tamnoputi sportista trenira sa svojim pitonom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA