Tata je izveo svoju princezu u Mek, a umesto "izvolite", za pultom ga je dočekao brutalni ženski fajt - i to nije sve (VIDEO)

Nije sasvim jasno zbog čega je došlo do tuče, ali na video snimku se, osim radnica koje se tuku, vidi i jedan muškarac u dresu "Čikago Bulsa", koji je ušao iza pulta, najverovatnije sa namerom da ih rastavi

  • 0

Ako je suditi po snimcima koji se ovih dana dele po društvenim mrežama, izgleda da je tuča u MekDonaldsovim restoranima u Americi sasvim uobičajena stvar.

Nakon snimka, na kome se vidi kako radnica tuče devojku u Meku u Las Vegasu, nedavno je postao viralan snimak i iz restorana u Dekalbu, na kome se vidi kako se dve radnice tuku.

>>> Radnica u Meku pretukla duplo sitniju devojku od sebe jer je tražila sok: Ali, ovaj snimak nije bio dovoljan da dobije otkaz (VIDEO)

Nije sasvim jasno zbog čega je došlo do tuče, ali na video snimku se, osim radnica koje se tuku, vidi i jedan muškarac u dresu "Čikago Bulsa", koji je ušao iza pulta, najverovatnije sa namerom da ih rastavi. Mada, možda je upravo on razlog zbog koga su se koleginice potukle.

Osoblje koje je pokušavalo da rastavi dve žene koje su rešile da se obračunaju pesnicama, u jednom trenutku uspelo je u toj nameri, a potom su uspeli da izbace i muškarca, koji je ušetao u radni prostor.

Incident koji je nedavno zabeležen u Las Vegasu, prošao je bez posledica po radnicu koja je pretukla devojku, a tek ćemo videti da li će isti slučaj biti i sa radnicama Dekalbu.

VIDEO: Tuča u Železniku: Pobili se šofer autobusa i putnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA