Miroljubivi gorostas napravio pometnju: Zbog džinovskog losa ljudi su vozili u rikverc, samo da bi videli šta će uraditi (VIDEO)

Priroda nikada neće prestati da zadivljuje

  • 0

Ogromni los, koji se šetao nogu pred nogu između saobraćajnih traka, zadivio je vozače svojom veličinom i mirnoćom, iako su oko njega brujala vozila.

Lagano, posred puta, u središnjem ostvru između saobraćajnih traka, prelepa životinja bila je vredna čak i malog kršenja saobraćajnih pravila. Vozači na Aljasci su povadili mobilne telefone, a na snimku objavljenom na stranici portala "ABC" primetno je da je jedan od njih sve to izmanevrisao vožnjom unazad.

Posao iz snova nalazi se na prelepom grčkom ostrvu: Jedini uslov je da volite mačke jer će vam društvo praviti njih 55 (FOTO)

Korisnici društvenih mreža su se čudili veličini životinje.

Mužaci losa obično su i do 3 metra dužgački, visoki do 2.3 metra, dužine repa 12-13 cm i težine oko 360-600 kg, na dalekom istoku Rusije i u Kanadi - do 655 kg, piše Sputnjik.

(Telegraf.rs/ M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA