Znate li ko je omiljeni član britanske kraljevske porodice? Osoblje ima svog miljenika, a to nisu ni Džordž ni Šarlot

Iako privlače najviše svetske pažnje, niko od mlađih članova kraljevske porodice nije miljenik osoblja koje ih opslužuje

  • 1

U poslednje vreme najviše pažnje u medijima privlače vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, ali i princ Vilijam i Kejt Midlton sa svoje troje dece.

Iako privlače najviše svetske pažnje, niko od pomenutih nije miljenik osoblja koje opslužuje kraljevsku porodicu. Kraljevskom osoblju i ljudima koji provode najviše vremena s kraljevskom porodicom, najdraži je princ Filip (97), prenosi magazin "Variety".

>>> Britanski princ možda neće biti kralj Čarls kada jednog dana preuzme tron, a razlog se krije u jednoj dugoj tradiciji

Princ Filip je miljenk osoblja, jer je veliki šaljivdžija - Foto: Tanjug/AP/Matt Holyoak/Camera Press

Taj detalj otkrio je glumac Met Smit (35) koji je u Netfliksovoj seriji "Kruna" glumio vojvodu od Edinburga.

Zbog svoje uloge u seriji, Smit je detaljno proučio princa Filipa i došao do zaključka da je veoma zabavan, vrlo pametan i omiljen.

- Princ Filip je onaj koga svi vole, verovatno jer više od drugih članova porodice ostavlja utisak čoveka iz naroda - rekao je Met, dodavši da je on i najpopularniji i da se kroz priču s osobljem vrlo lako dolazi do zaključka da upravo njega svi najviše vole.

Čak je i kralljevski protokol 'malo labaviji' prema princu Filipu - Foto: Tanjug/AP

Smit je istakao da je kraljevski protokol, kojeg se poridržavaju svi u palati, prema princu Filipu 'malo labaviji' nego prema ostalim članovima kraljevske porodice.

- Celog života je bio pomalo buntovan i nestašan, pa je malo ko istrajao u tome da se prema princu Filipu u potpunosti obraća po kraljevskom protokolu - ispričao je glumac koji za princa misli i da je 'vrlo simpatičan, opušten i otvoren prema celom osoblju', što je jedan od glavnih razloga zašto ga svi vole.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Tanče

    30. avgust 2018 | 20:23

    Aman bre dosadili ste više i Bogu i narodu sa tom imperijalističkom porodicom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA