≫ 

Zet upao u pogrebno preduzeće kako bi ukrao taštino telo: Radnici iz susednih lokala mu pomogli da prođe neopažen

Iznajmljenim kombijem je otišao do adrese na kojoj se nalazi, sada zatvoreno, pogrebno preduzeće i zamolio trgovce iz okolnih radnji da mu pomognu, tako što će skrenuti pažnju prolazniika sa onoga što on radi

  • 0

Jedan Britanac nedavno je priznao je da pre godinu dana upao u pogrebno preduzeće "Leptir" u Ročesteru, u Kentu, kako bi ukrao telo svoje pokojne tašte, jer, kako kaže, nekoliko dana pred pogreb, niko od zaposlenih nije mu odgovarao na pozive.

Muškarac koji je želeo da ostane anoniman, kaže da se zabrinuo kada nije mogao da stupi u kontat ni sa kim iz kompanije koja je trebalo da se pobrine za pogreb, pa je preuzeo stvar u svoje ruke.

>>> Meksikanac ukrao pogrebni automobil s pokojnikom u njemu: Samo je hteo "malo da se provoza"

POgrebno preduzeće "Leptir" - Foto: Google maps

Supruzi nije pominjao kakve ga brige tište, ali je odlučio da svoju pokojnu taštu spasi iz kandži prevaranata, kako se kasnije ispostavilo.

Iznajmljenim kombijem je otišao do adrese na kojoj se nalazi, sada zatvoreno, pogrebno preduzeće i zamolio trgovce iz okolnih radnji da mu pomognu, tako što će skrenuti pažnju prolazniika sa onoga što on radi.

Taštino telo je, nakon krađe, prebacio u drugo pogrebno preduzeće - Foto-ilustracija: pixabay.com

Uzeo je leš i na kolicima ga prevezao do vozila, a potom se vratio po staričinu garderobu.

Ožalošćeni zet prevezao je potom telo svoje pokojne tašte u drugo pogrebno preduzeće, koje se adekvatno pobrinulo za sahranu, a čiji je vlasnik kasnije potvrdio ovu priču.

Radnici iz lokala, koji su pomogli Britancu da spase taštine posmrtne ostatke, rekli su da su i ranije čuli "užasavajuće priče" od ljudi koji su angažovali firmu "Leptir" da organizuje pogrebe.

Supruzi nije ispričao šta je uradio - Foto: Shutterstock

Njegov "zločin" otkriven je tek ove nedelje, kada su istražitelji u prostorijama pogrebne firme "Leptir" pronašli 16 urni punih pepela, koje niisu bile predate članovima porodice preminulih.

Supruzi još uvek nije priznao šta je učinio.

VIDEO: Ovako se Split oprostio od Olivera Dragojevića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA