≫ 

Kraljica Elizabeta pomaže Kejt Midlton da se što bolje pripremi za dan kada će postati nova kraljica Engleske

Kraljevska porodica provela je svoje poslednje dane letnjeg odmora u kraljičinom zamku Balmoral u Škotskoj

  • 3

Britanska kraljica Elizabeta II i vojvotkinja od Kembridža proteklog vikenda zajedno su prisustvovale službi u crkvi u Balmoralu, a kako se u poslednje vreme sve češće mogu videti zajedno, postalo je očigledno da se Kejt Midlton sve ozbiljnije priprema za ulogu nove kraljice.

Kejt je prilikom posete crkvi u Balmoralu nosila minđuše koje su deo kraljičine lične kolekcije, što ukazuje ne samo na bliskost među njima, već i na kraljičinu nameru da vojvotkinju od Kembridža što bolje pripremi za ulogu koja je očekuje.

>>> Vilijam i Kejt odmaraju na omiljenom ostrvu poznatih: Smeštaj košta 11.200 evra, a u baru na plaži iznenada može da se pojavi i Mik Džeger

Princ Vilijam drugi je u naslednom redu za tron, a slede ga princ Džordž, princeza Šarlot i princ Lui - Foto: Tanjug/AP

- Ne postoji univerzalni kurs kako se postaje kraljica - navela je Emili Neš, kraljevska dopisnica za magazin "Hello!" i dodala da kraljica Elizabeta svakako ima višedecenisjko iskustvo koje može da podeli.

Kejt Midlton udata je za princa Vilijama koji je drugi u naslednom redu za tron, a njihovo troje dece, princ Džordž, princeza Šarlot i princ Lui, zauziimaju treće, četrvto i peto mesto u redu za kraljesvki presto.

Kraljevska porodica provela je svoje poslednje dane letnjeg odmora u kraljičinom zamku Balmoral u Škotskoj.

Vilijam i Kejt sve češće se pojavljuju na zvaničnim događajima umesto kraljice Elizabete i princa Filipa - Foto: Tanjug/AP

Princ Vilijam i Kejt Midlton sve češće se pojavljuju na zvaničnim događajima umesto kraljice Elizabete i princa Filipa, koji im tako polako predaju dužnosti.

- Kejt ima sve što je potrebno da bude savršena kraljica - istakla je Neš i dodala da se vojvotkinja od Kembridža vrlo ozbiljno priprema za svaku od svojih aktivnosti.

VIDEO: Sestra Kejt Midlton je trudna, a zbog ovoga bi trebalo da se ugleda na vojvotkinju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja

    5. septembar 2018 | 08:07

    Bolesna porodica

  • Dejan

    5. septembar 2018 | 07:34

    Rekao sam ja da Carls ostaje dozivotni princ

  • Лицемер

    5. septembar 2018 | 06:14

    Краљичине личне минђуше ... вероватно ратни плен из замаља трећег света.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA