Sveštenici došli u Majami, unajmili "bubu", pa se u njoj seksali usred bela dana (FOTO)

Ni dolazak policajaca nije omeo katoličkih sveštenika u strastvenom zanosu

  • 1

Dijego Berio (39) i Edvin Kortez (30) optuženi su za nedolično ponašanje na javnom mestu pošto ih je policija uhvatila na parkingu u Majami Biču. Obojica su katolički sveštenici iz Čikaga, a uhapšeni su zbog oralnog seksa u iznajmljenoj "bubi" usred bela dana. Prizor su videli prolaznici, pa su pozvali policiju, piše local10.com.

Papa se susreo sa osam žrtava zlostavljanja: Besan sam zbog prikrivanja odvratnih zločina sveštenika koji su silovali decu

Građane je dodatno zgrozilo što se sve odvijalo u neposrednoj blizini dečjeg igrališta. Ni dolazak policajaca nije omeo dvojicu u strastvenom zanosu. Prestali su tek kad su im policajci pokucali na prozor automobila, javlja CBS News.

- Prozorska stakla im čak nisu bila ni zatamnjena. Svi su mogli da vide šta se dešava unutra - rekao je porparol policije u Majami Biču.

Sveštenici da budu dostojni svoje službe, Foto-ilustracija: pixabay.com

ZA PRIMER DRUGIMA?

- Ne razumem takvo ponašanje. Pa oni su sveštenici, trebalo bi da služe kao primer drugim ljudima, a ne ovako - rekla je majka jednog deteta koja se zatekla na igralištu.

Čikaški nadbiskup Blez Kupić ih je odmah razrešio službe.

- Ovo je vrlo ozbiljna stvar, mi moramo da osiguramo da su naši sveštenici dostojni svoje službe - rekla je portparolka nadbiskupije.

Oba sveštenika su puštena iz pritvora uz kauciju od 500 odnosno 250 dolara.

VIDEO: Svetleće si*e! Šta kažete za ovaj novi fetiš?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA