• 0

Doktor Toni leči decu i pravi je hit među svojim pacijentima: Uveseljava ih plesom i šalama, jer želi da zaborave na bolest (VIDEO)

Smatra da je ples važan kako bi se unelo veselje u bolnicu, gde ova dečica nažalost provede najviše vremena

  • 0

Smeh je najbolji lek, kaže stara poslovica, a da je tako, dokazao je i ovaj simpatični doktor iz Kalifornije.

Doktor Toni ne samo što leči svoje pacijente, već ih uveseljava plesom i šalama. Njegov ples postao je sastavni deo lečenja koje sprovodi, kako bi razveselio svoje najmlađe pacijente, prenosi Unilad.

Dečak (10) ispao iz kućice na drvetu jer su ga napale ose, pa pao na viljušku za roštilj: Mislili su da će umreti, ali je život pobedio (FOTO)

Smatra da je ples važan kako bi se unelo veselje u bolnicu, gde ova dečica nažalost provede najviše vremena.

- Svojim malenim pacijentima tako pomažem barem delimično kako bi sačuvao njihovo detinjstvo koje stave na pauzu kad uđu u bolnicu - kaže Toni kojeg su prozvali "Doktor koji pleše".

Ovo što on radi, potvrđeno je kao dobro čak i sa naučnog stanovišta.

- Istraživanja su pokazala da smeh i razgovor imaju većeg uticaja na mozak nego neki lekovi, a ja to vidim svakog dana sa svojim malim pacijentima - dodaje simpatični Toni.

Njegovi pokreti postali su toliko poznati da pacijenti traže upravo njega za doktora, a Toni se trudi da im usadi ljubav prema muzici i plesu kako bi im teški dani što lakše prolazili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima