Dok je muž bio u strasnom zagrljaju sa ljubavnicom, supruga sa decom se ranije vratila kući: On je šokiran u sekundi smislio ovu laž (VIDEO)

Policija je na kraju intervenisala, jer je morala ljubavnicu da zaštiti od ženskih članova porodice i da je izvede iz kuće

  • 0

Žena iz Kolumbije vratila se kući sa putovanja na kojem je bila sa decom, a onda je zatekla neverovatnu scenu. Saznala je da je muž vara, a kada ga je uhvatila sa ljubavnicom, nastao je opšti haos.

Osman Toregosa je provodio mirno poslepodne sa ljubavnicom, koja je takođe radila za njega kao služavka, a kada je zatekao ženu pred vratima nije mogao da veruje svojim očima.

Obukla je najlepšu venčanicu i pojavila se na venčanju svog ljubavnika (VIDEO)

Ljubavnica se odmah umotala u peškir i počela bezuspešno da se skriva iza Osmanovih leđa dok su prevarena žena i deca vikali na nju.

- Zvaću policiju da je izbaci iz kuće - vikala je žena dok je jedna od ćerki poručila ocu da pripremi advokata.

Policija je na kraju intervenisala, jer je morala ljubavnicu da zaštiti od ženskih članova porodice i da je izvede iz kuće.

Toregosa se i dalje brani kako sa ženom nema ništa, nego da je sluškinja samo presvlačila uniformu kad je porodica stigla sa puta. Međutim, njegovim tvrdnjama je malo ko poverovao.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA