Zla kob prati misice Kolumbije: Jedna je švercovala drogu, drugu je voditelj ispalio, a sada je i Valerija u centru skandala (FOTO)

Nazvana je netolerantnom nakon što je sugerisala da transrodne osobe ne bi trebalo da se takmiče za laskavu titulu

  • 1

Dok se lepotice iz celog sveta pripremaju za takmičenje Mis univerzuma, koje će se u decembru održati u Bangkoku na Tajlandu, ovo nadmetanje u lepoti prate i brojne kontroverze, među kojima su i izjave samih takmičarki.

Valerija Morales, nova Mis Kolumbije, našla se u centru skandala i nazvana je netolerantnom nakon što je sugerisala da transrodne osobe ne bi trebalo da se takmiče za laskavu titulu, aludirajući na Anđelu Ponco (27), koja je ranije ove godine ušla u istoriju kao prva transrodna žena koja je ikada krunisama za Mis Španije.

Ovaj dečak sa fotografije danas je najlepša žena u Španiji (VIDEO)

- Mislim da bi takmičenja poput izbora za Mis Univerzuma trebalo da budu za ženbe koje su rođene kao žene i to bi bilo veoma loše za Ponce. Zbog toga, treba da je poštujemo ali ne da delimo nagradu sa njom - rekla je ona u intervjuu za kolumbijsku televiziju.

 

Nakon ove izjave, Morales su počeli da kritikuju na društvenim mrežama. Pored toga što su je nazvali "netolerantnom", branili su misicu Španije i isticali da je ona žena.

Međutim, bilo je i onih koji su branili Moralesovu.

- Ona je samo naglas rekla ono što većina zna i misli, ali ne smeju da kažu jer se plaše javne osude. Bravo Valerija - glasio je jedan komentar.

 

Ovo nije prvi put da misice Kolumbije pune naslovne stranice kontroverznim delima.

Tako je pre par godina jedna od njih bila optužena da je prenosila drogu, dok je drugu voditelj greškom proglasio za mis, a zapravo je bila prva pratilja.

Naime, Hulijana Lopez, kolumbijska fudbalerka i bivša mis ove južnoameričke zemlje poznate po proizvodnji i švercu kokaina, uhapšena je u Kini 2015. godine zbog pokušaja da prenese pozamašnu količinu "belog praha" na teritoriju ove moderne, ali i konzervativne države.

 
 
 
View this post on Instagram

😘❤️👑A post shared by Juli López!!👑⚽️💕 (@juli_lopezs) on

 

Ona je osuđena na 15 godina zatvora zbog tog krivičnog dela, koje se u Kini, dobro je poznato, kažnjava i smrtnom kaznom.

Drugi, svima poznat skandal, dogodio se pre tri godine, kada je voditelj Stiv Harvi za pobednicu Izbora za mis Univerzuma proglasio devojku koja je u stvari prva pratilja, mis Kolumbije Arijadnu Gutjerez.

Kolumbijka je počela da se raduje, ali je posle dva minuta slavlja saznala da je u pitanju greška i da krunu mora da preda pravoj pobednici, Pii Alonzo Vurcbah sa Filipina. Kolumbijka je bila u neverici i šoku, ali je dostojanstveno podnela poraz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vukodlak

    8. oktobar 2018 | 09:48

    Lepotica je u pravu 100/.posto. A ovi izrodi nek se takmice u njinom krugu, i u njinom svetu.To sto ih neko podrzava sigurno nije tacan, ili glume borce za ljudska prava ,a bombarduju ,unistavaju normalan -narod zdravog razuma. Sve je to farsa, i lepa sminka, o imperijalistickim silama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA